Furnea

Ben

Pluspunten: Prima eettafelstoelen.

Jolanda

Pluspunten: Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling. Ons halmeubelset zou donderdags geleverd worden,maar ik kon die dag niet ,ik gebeld en toen kon ik datums doorgeven wanneer het mij wel... Pluspunten: Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling. Ons halmeubelset zou donderdags geleverd worden,maar ik kon die dag niet ,ik gebeld en toen kon ik datums doorgeven wanneer het mij wel uit kwam,dinsdags na het weekend werd het toen bezorgt.De bezorger was ook oke en zette alles netjes in mijn huis.Alles was goed en stevig verpakt.Het meubel ziet er prachtig uit,precies zoals de verkoopster had gezecht.Ik zou Furnea zeker aan bevelen. Verbeterpunten: Die zou ik niet op kunnen noemen

Siedy

Pluspunten: Ze houden je prima op de hoogte van de status van je bestelling. Onze bestelling had vertraging. Kan. We werden prima op de hoogte gehouden en gekregen ook nog een kleine vergoeding voor... Pluspunten: Ze houden je prima op de hoogte van de status van je bestelling. Onze bestelling had vertraging. Kan. We werden prima op de hoogte gehouden en gekregen ook nog een kleine vergoeding voor het wachten. Echt top dus! Verbeterpunten: Nee, ik heb prima ervaringen met ze! Een grote pluim!

Pluspunten: Top, snelle levering.

Pluspunten: Product is mooi. Verbeterpunten: Levertijd veel langer dan vermeld Geen communicatie hierover. Product lastig in elkaar te zetten. Onduidelijke beschrijving en deze klopte ook niet... Pluspunten: Product is mooi. Verbeterpunten: Levertijd veel langer dan vermeld Geen communicatie hierover. Product lastig in elkaar te zetten. Onduidelijke beschrijving en deze klopte ook niet helemaal

mia

Pluspunten: bij levering van het product, waren alle toebehoren aanwezig , er ontbrak geen enkel stukje, dit is zeer positief, en het product is zeer mooi, leveringstermijn was ook correct

Sreten

Pluspunten: Klantvriendelijk , kommen ze wel afspraken na. Verbeterpunten: Zaken toch wat beter in de hand hebben.

Maria

Pluspunten: Zeer goed Verbeterpunten: -

Bert

Pluspunten: Goed product, zoals omschreven. Geleverd volgens afspraak.

Janique

Pluspunten: Zeer degelijke kwaliteit ! Goede verpakking en voortijdige levering !!! Verbeterpunten: Geen