Pluspunten: was de eerste keer dat wij een product via Fonq hebben besteld. En wij hebben er geen gunstig oordeel over. Zeer slecht verpakt. Ons oordeel blijft dus ongewijzigd. Verbeterpunten:...Pluspunten: was de eerste keer dat wij een product via Fonq hebben besteld. En wij hebben er geen gunstig oordeel over. Zeer slecht verpakt. Ons oordeel blijft dus ongewijzigd. Verbeterpunten: Verpakt de zaken in goede stevige dozen.
Starre
Pluspunten: Top berzorgster het het boven gezet voor me Verbeterpunten: Vermelden dat jullie het aan de buitendeur brengen Krijg de glasplaten niet schoon
Pascalle
Verbeterpunten: De verpakking.
Marco
Pluspunten: Snelle levering en goede klantenservice. Verbeterpunten: -
Gul
Pluspunten: Levering was erg snel en de eetstoelen en tafel die ik heb gekocht ben ik erg blij mee
Wil
Pluspunten: Goed product, redelijk snelle levering voor een kast. En bij het bouwpakket van alle bouten, moeren etc. minimaal 1 extra. Verbeterpunten: Per product een eigen handleiding maken. Ik...Pluspunten: Goed product, redelijk snelle levering voor een kast. En bij het bouwpakket van alle bouten, moeren etc. minimaal 1 extra. Verbeterpunten: Per product een eigen handleiding maken. Ik denk als je niet erg handig bent, het erg lastig is om het product in elkaar te zetten.
Leonie
Pluspunten: Netjes dat je achteraf kunt betalen en het bestellen is eenvoudig. Mooie kast Verbeterpunten: Voordat ik wist wanneer het product zou komen moest ik eerst zelf bellen en dit was langer...Pluspunten: Netjes dat je achteraf kunt betalen en het bestellen is eenvoudig. Mooie kast Verbeterpunten: Voordat ik wist wanneer het product zou komen moest ik eerst zelf bellen en dit was langer dan de aangegeven 1-3 weken. Mooie kast maar de afwerking mag wat beter. En het materiaal kan niet veel hebben!
Pluspunten: Vriendelijk en reageerde snel op vragen Verbeterpunten: Geen
Raisa
Pluspunten: Zeer mooie site! Super duidelijk. Ik had enkele vragen over stoelen en heb enorm snel antwoord gekregen op mijn mails Verbeterpunten: ik vond het jammer dat er bepaalde stoelen die bij...Pluspunten: Zeer mooie site! Super duidelijk. Ik had enkele vragen over stoelen en heb enorm snel antwoord gekregen op mijn mails Verbeterpunten: ik vond het jammer dat er bepaalde stoelen die bij mijn tafel hoorden niet meer beschikbaar was