Pluspunten: Op vragen en zo krijg je viel mail snel reactie.
Ronnie
Pluspunten: Het gekochte artikel is van goede kwaliteit voor een goede prijs Verbeterpunten: Levering product duurde ca 6 weken langer dan gepland. Kan gebeuren, maar enige uitleg was aardig...Pluspunten: Het gekochte artikel is van goede kwaliteit voor een goede prijs Verbeterpunten: Levering product duurde ca 6 weken langer dan gepland. Kan gebeuren, maar enige uitleg was aardig geweest. De driewegscommunicatie met XXL pakket kan ook beter. Ontving van furnea een email met de tekst "Je ontvangt vanavond een aparte email met een track & trace code." maar die beloofde email kwam toch echt de avond op de dag erna. Verder zou het handig zijn om voor dit soort artikelen een bezorgdag af te kunnen sprkeen ipv een dag voor bezorging een email te krijgen. Overigens hanteert de bezorgdienst nog de naam trendymeubels
W.
Pluspunten: Prima product geleverd. Een tevreden klant. Verbeterpunten: N.v.t.
Conny
Pluspunten: Goede prijs kwaliteit en snelle levering
Dwien
Pluspunten: We hebben een mooi bed gekocht voor een prima prijs. Correspondentie over de levering verliep vlot. Er miste een zakje montagemateriaal, maar na een paar mailtjes hebben we dat nu ook in...Pluspunten: We hebben een mooi bed gekocht voor een prima prijs. Correspondentie over de levering verliep vlot. Er miste een zakje montagemateriaal, maar na een paar mailtjes hebben we dat nu ook in huis!
Iris
Pluspunten: Snelle reactie op foute levering Verbeterpunten: Ik had salontafel besteld maar er kwam een tv meubel. Hartstikke grote doos die ik nauwelijks zelf in de auto kreeg om te retourneren....Pluspunten: Snelle reactie op foute levering Verbeterpunten: Ik had salontafel besteld maar er kwam een tv meubel. Hartstikke grote doos die ik nauwelijks zelf in de auto kreeg om te retourneren. Ook was niet echt helder welke retourbon er nu op geplakt moest worden. Kreeg vervolgens de goede bestelling, maar in oude herplakte doos met piepschuim wat direct uit elkaar viel en hoop rotzooi achterliet. Kan dus zeker beter!,
Geoffrey
Pluspunten: Reageert snel op wijzigingen. Betrouwbaar. Kwaliteit Verbeterpunten: Een ander bedrij de meubelen laten bezorgen. Geen goed woord over te zeggen. Schandalig hoe het bezorgd is. Dat geeft...Pluspunten: Reageert snel op wijzigingen. Betrouwbaar. Kwaliteit Verbeterpunten: Een ander bedrij de meubelen laten bezorgen. Geen goed woord over te zeggen. Schandalig hoe het bezorgd is. Dat geeft mij wel twijfels om nog ooit hier iets te bestellen.