Furnea

Mariel

Een mooie salontafel, achteraf zat er een beschadiging in het blad. Dit inzicht netjes opgelost, echt chapeau

Nicole

Bestelling kwijtgeraakt ergens in de keten.... zelf gebeld omdat het wel erg lang duurde......uitleg hierover gaf mij slecht gevoel....geld terug.....later weer bericht dat bestelling klaar staat.... Bestelling kwijtgeraakt ergens in de keten.... zelf gebeld omdat het wel erg lang duurde......uitleg hierover gaf mij slecht gevoel....geld terug.....later weer bericht dat bestelling klaar staat. Wazig en daarom deze dikke onvoldoende. Een excuus was wel echt op zijn plaats.

Johny

Het wordt een werk van lange adem eer het euvel door vervanging zal hersteld zijn. Ondertussen al een paar weken geduld en alles nochtans vooraf betaald om de beste service te krijgen.

Astrid

Levering prima, helaas niet tot 3 hoog, klantenservice snel. Jammercdat er een inzet in het hout van het tafelblad zit, dat had ik liever niet gehad.

Ria

Tafeltje al de andere dag geleverd. Erg goed verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten en bijzonder stevig ook. Ben zeer tevreden

Florentina

Prachtige meubels worden door Furnea verkocht, maar..... Je moet best wel geduld hebben om ze te ontvangen. Gelukkig kunnen we nu van onze tafels genieten.

M.

Onze Bank had een enorme vertraging! Bijna 6 Maanden. Maar Funea heeft ons super geholpen en mentaal bij gestaan. Uiteindelijk super blij met onze Bank en salon tafel het wachten was het echt waard!... Onze Bank had een enorme vertraging! Bijna 6 Maanden. Maar Funea heeft ons super geholpen en mentaal bij gestaan. Uiteindelijk super blij met onze Bank en salon tafel het wachten was het echt waard! Zeer vriendelijk en begripvol. Dank je wel voor de mooi bloemen(droog). Super service