Gemakkelijk besteld, goede prijzen en supersnel en goed verpakt geleverd.
Jac
Goede service
Nico
Vloerkleed besteld. Vertraging bij levering goed gecommuniceerd. Uiteindelijke levering prima verlopen.
Kees
Een nadeel was dat mijn bestelling een vertraging opliep
marcel
Wat erg vervelend is, is dat after pay drie weken na de bestelling aanmaningen begon te sturen terwijl er een bekende langere levertijd bekend was. aanmaningen incl boete's. affijn de stoel is...Wat erg vervelend is, is dat after pay drie weken na de bestelling aanmaningen begon te sturen terwijl er een bekende langere levertijd bekend was. aanmaningen incl boete's. affijn de stoel is netjes. gr marcel Janen
Ruud
Prima tv meubel
Mary
Na op de site gekeken te hebben via een chat contact gehad met een medewerker of de door ons gewenste bijzettafel op voorraad was en zo ja of wij hem direct mee konden nemen, werden wij in de mooie...Na op de site gekeken te hebben via een chat contact gehad met een medewerker of de door ons gewenste bijzettafel op voorraad was en zo ja of wij hem direct mee konden nemen, werden wij in de mooie showroom al verwacht. Wij gingen met een nieuwe bijzettafel en een goede ervaring met Furnea tevreden naar huis.
Ruben
Bij de zoektocht naar een schoenenkast is ons oog gevallen op een model dat onder meer bij Furnea aangeboden werd. Aanvankelijk waren we wat sceptisch. Niettegenstaande zowel de prijs als de...Bij de zoektocht naar een schoenenkast is ons oog gevallen op een model dat onder meer bij Furnea aangeboden werd. Aanvankelijk waren we wat sceptisch. Niettegenstaande zowel de prijs als de levertermijn bij Furnea het beste was, waren er online toch een aantal reviews die een schaduw wierpen op Furnea. Uiteindelijk toch maar het voordeel van de twijfel gevolgd en het meubel bij Furnea besteld. Het meubel werd veel eerder dan vooropgesteld op transport gezet. Hiervan werden wij netjes op de hoogte gesteld. Bij de transporteur is er weliswaar iets fout gelopen, maar dit lag geheel bij de transporteur, niet bij Furnea. Bovendien werd dit kordaat opgenomen en verholpen door Furnea zelf na één telefoontje. Het meubel werd uiteindelijk uiterst snel en degelijk verpakt geleverd. De kwaliteit van de schoenenkast beantwoord geheel aan de omschrijving en daarmee ook aan onze verwachting. Met andere woorden, Furnea heeft er een uiterst tevreden klant bij.
Charlotte
Mooi en kwalitatief bureau. Levering was echter 4-5 weken later zonder een afspraak te maken. We waren gelukkig thuis op dat moment want het bureau kwam in 5 delen. De bezorging was ook tot aan de...Mooi en kwalitatief bureau. Levering was echter 4-5 weken later zonder een afspraak te maken. We waren gelukkig thuis op dat moment want het bureau kwam in 5 delen. De bezorging was ook tot aan de voordeur. Wel jammer dat de bezorger niet het bureaublad met mijn man naar boven wilde sjouwen omdat het niet bij zn werk hoorde.. Er was een optie om het bureau in elkaar te laten zetten tegen betaling van ca. €400. Zou ik besparen want het is makkelijker in elkaar te zetten dan een ikea meubel. Al met al, we zijn erg blij met ons nieuwe bureau.
G
Op de afgesproken tijd de bestelling werd de bestelling afgeleverd.