Goede service. Het product is ok. De kwaliteit had ik iets beter verwacht. Gezien prijs. Design is leuk.
Gerhard
Het bureau 2 september aangekomen na wat oponthoud. Doch uiteindelijk is dus toch alles goedgekomen.
Houda
Werd netjes geholpen in de winkel, uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ondanks de vertraagde levertijden kregen we...Werd netjes geholpen in de winkel, uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ondanks de vertraagde levertijden kregen we onze spullen netjes thuis bezorgd. We zijn erg blij met de geleverde slaapbank en boeken kast.
Lia
Goede en snelle service. Enige min puntje is dat je pas s’morgens de tijd van levering door krijgt. Daardoor kun je niet altijd thuis zijn.
André
We zitten al 4 maanden te wachten op een nalevering van ontbrekende stukken en bijna 2 maanden geen reactie meer ontvangen over de status.
Sharmila
De bezorger belde vooraf of ik thuis werd.. Prima geregeld
Henk
Ofschoon er 1- 2 weken levertijd werdt aangegeven werdt de kast de volgende dag al geleverd door een zeer vriendelijke bezorger
Jos
Ik heb drie meubels besteld bij Furnea waarbij de levering van de salontafel de leveringsdatum tot 3 keer niet werd gehaald. Bij de bestelling in januari stond op de site een levering van 6-8 weken....Ik heb drie meubels besteld bij Furnea waarbij de levering van de salontafel de leveringsdatum tot 3 keer niet werd gehaald. Bij de bestelling in januari stond op de site een levering van 6-8 weken. Eind juli was deze tafel nog niet bezorgd. Overigens wel met een nette communicatie maar uiteindelijk besloten de order te annuleren. Waarschijnlijk pech door de algehele malaise maar toch… Overige meubels tijdig en correct ontvangen
P.
Mooi kastje, maar duur. Voor die prijs een bouwpakket. Leek op Ikea. Sommige schroefjes te kort waardoor plankjes eruit vielen. Schoenen tot maat 43 passen, grotere passen niet helaas. Voor deze...Mooi kastje, maar duur. Voor die prijs een bouwpakket. Leek op Ikea. Sommige schroefjes te kort waardoor plankjes eruit vielen. Schoenen tot maat 43 passen, grotere passen niet helaas. Voor deze prijs meer verwacht. Zou fijn zijn als dat vermeld was. Ook lange levering. Kleur is prachtig.
Jan
Alhoewel enkele keren gevraagd om niet te leveren tijdens onze vakantie, stond de transportfirma er wel. Furnea had idd gevraagd om dan niet te leveren maar heeft nooit bevestiging aan de...Alhoewel enkele keren gevraagd om niet te leveren tijdens onze vakantie, stond de transportfirma er wel. Furnea had idd gevraagd om dan niet te leveren maar heeft nooit bevestiging aan de transportfirma gevraagd.