Ben zeer tevreden over Furnea. Goed door hen op de hoogte gehouden over de levering en de tafel is in het echt nog mooier dan op het plaatje op de site.
Mariska
Zaterdag 14/8 zou mijn wandmeubel geleverd worden tussen 9:00 en 12:00 uur. Aangezien ik niet kan tillen (1 trap hoog), hulp gevraagd aan iemand dus wij hebben vanaf 9 uur gewacht op de leverancier....Zaterdag 14/8 zou mijn wandmeubel geleverd worden tussen 9:00 en 12:00 uur. Aangezien ik niet kan tillen (1 trap hoog), hulp gevraagd aan iemand dus wij hebben vanaf 9 uur gewacht op de leverancier. Om 12:00 uur nog niemand gezien dus ben gaan bellen. De chauffeur zou gebeld worden en zou mij bellen. Om 12:45 uur nog niemand gehoord of gezien dus nogmaals gebeld en gezegd dat mijn hulp weg moest, ook nog een planning had vandaag. Kreeg het antwoord dat de chauffeur in de buurt was en het waarschijnlijk nog een uur ging duren. Het verzoek gedaan of de chauffeur het naar binnen kon tillen. “nee mevrouw dat mag hij niet” kreeg ik als antwoord. Nogmaals benoemd dat ik niet mag tillen, mijn hulp weg moest, zij 2 uur te laat waren en het dus hun probleem is. Kreeg het antwoord dat hij de chauffeur zou bellen om mij te bellen hoelang het nog zou duren en verder was het stil. Heb meneer bedankt, aangegeven dat ik de service schandalig vind. Het bleef stil en ik heb de verbinding verbroken.
Saskia
Voordat ik mijn bank bestelde gevraagd of zij in de mogelijkheid waren de bank naar 5 hoog te brengen. Dit was niet mogelijk daarvoor moest ik het vervoersbedrijf benaderen waar zij mee samen...Voordat ik mijn bank bestelde gevraagd of zij in de mogelijkheid waren de bank naar 5 hoog te brengen. Dit was niet mogelijk daarvoor moest ik het vervoersbedrijf benaderen waar zij mee samen werkte, de meubel trein. Heel apart dat ik dit zelf moet doen, dat ten eerste. Vervolgens meubel trein gebeld die gaf aan dat ik het beter in amsterdam zelf kon regelen omdat het anders te duur zou worden aangezien zij in Breda zaten. Goed ik nam het op de koop toe. Toen de bank naar 5 weken geleverd zou worden kreeg ik een mail dat het 5 weken langer zou duren. Goed kan gebeuren maar toen die weken aanbraken hoorde ik niks van Furnea. Ik hoorde niks over de voortgang of hoe nu verder. Op basis daarvan zelf 3 keer er heen gebeld. Zij snapte het ook allemaal niet. Er werd zelfs gezegd dat zij ook even niet wisten waar de levering(bank) was op dat moment. Op basis van mijn bellen kreeg ik, weer twee weken later een mail dat de bank er met de 4 à 5 weken echt zou zijn?! Na twee weken kreeg ik een mail van de meubel trein dat de bank zou komen en was ingepland op een vrijdag tussen 10 en 14 uur. Ik had vrij genomen. Alles geregeld omtrent oude bank, nieuwe bank en weet ik wat nog meer. Na uren wachten op de meubel trein heb ik ze maar even gebeld om vervolgens te horen dat de levering niet doorging?!?!? De meubel trein gaf aan dat ik de bank premium had besteld en dat zij de bank niet naar mijn verdieping wilde brengen en dat terwijl Ik zelf een lift had besteld en Furnea hier over had gecontacteerd alles.. Zij zeiden dat het Furnea’s schuld was. De meubel trein had mij de dag ervoor om 16:30 gebeld om dit aan te geven maar mensen werken om 16:30. Zij hadden niet de moeite genomen om even een voicemail achter te laten of een e-mail te sturen over dat de levering niet door ging. Beide bedrijven hebben niet de moeite genomen om mij ook maar ergens tegemoet te komen. Heel onprofessioneel. Al met al een verschrikkelijke ervaring.
Marjo
Prima winkel!! Vooral de ondersteuning on line . Zeer vriendelijk , snel en behulpzaam.
petra
Eenvoudig te bestellen gemakkelijk zelf te monteren, door duidelijke beschrijving. gemakkelijk op te hangen door de kartonnen mallen waar je mee kan aftekenen. meer dan voldoende materiaal bij...Eenvoudig te bestellen gemakkelijk zelf te monteren, door duidelijke beschrijving. gemakkelijk op te hangen door de kartonnen mallen waar je mee kan aftekenen. meer dan voldoende materiaal bij geleverd voor montage. mooie, stevige kwaliteit. Fijn dat we op tijd op de hoogte werden gebracht van een latere levering. tip: Snellere communicatie over de levering van de bezorger. Na de email dat het meubel verzonden was hebben we een week gewacht op de bezorgdag en tijd. De stickers voor het open kastje zijn erg zwart. een antraciet grijze sticker valt (denk ik) minder op.
a
Goede kwaliteit
Rob
Bestellen in show room ging prima en verdere afhandeling en levering ging ook prima. alleen rembours levering ben ik niet zo gek op,ivm veel contant geld in huis hebben. beter zou zijn via pin...Bestellen in show room ging prima en verdere afhandeling en levering ging ook prima. alleen rembours levering ben ik niet zo gek op,ivm veel contant geld in huis hebben. beter zou zijn via pin betaling of voor levering overmaken op jullie bank rek.nr.
Marlieke
In eerste instantie zou de retour worden opgehaald. Vervolgens moest ik het toch wegbrengen en verzending met pakketbezorging. Kleur product ook anders dan op foto..
AJ
Ik heb mij voor de 3 keer afgemeld voor de nieuwsbrief, maar zij blijven die zooi maar sturen. Reactie: Ik ontving van u een mail, dat ik mij af moet melden via een link in de mail. Dit HEB ik...Ik heb mij voor de 3 keer afgemeld voor de nieuwsbrief, maar zij blijven die zooi maar sturen. Reactie: Ik ontving van u een mail, dat ik mij af moet melden via een link in de mail. Dit HEB ik iedere keer gedaan. Kijk jullie systeem eens na of Die wel werkt.!!!
Maeckelberghe
Ik plaatste een bestelling van een tapijt en de dag nadien had ik het tapijt geleverd. Hele mooie kwaliteit voor weinig geld.