Furnea

Petra

Geweldig meubilair, super levering!

Wilma

Bij Furnea een Benvenuto Design tv meubel gekocht. Een prachtig wandmeubel, duidelijke beschrijving en mooie materialen. Fijne en duidelijke communicatie met Furnea.

Helene

Ik heb het tapijt nog niet ontvangen. Het transportbedrijf waar jullie zaken mee doen stuurt een mail met datum en tijd. Als je dan niet kan ivm werk, kan de levering alleen geannuleerd worden en... Ik heb het tapijt nog niet ontvangen. Het transportbedrijf waar jullie zaken mee doen stuurt een mail met datum en tijd. Als je dan niet kan ivm werk, kan de levering alleen geannuleerd worden en dan volgt er binnen 5 werkdagen een nieuwe mail met een datum en tijd, er is geen mogelijkheid om aan te geven wanneer je thuis bent, Niet heel handig

Gré

Een goed bedrijf met ervaren, nette en vriendelijke medewerkers.

Dennis

Produkt is erg mooi. Wel lang op moeten wachten. Verder heel tevreden

H

De meubels zijn perfect ,goeie kwaliteit. Alleen de bezorging vinden we slecht.zonder iets te zeggen anderhalf uur later komen ,is dat ik had gebeld anders nooit geweten.Wij wonen in... De meubels zijn perfect ,goeie kwaliteit. Alleen de bezorging vinden we slecht.zonder iets te zeggen anderhalf uur later komen ,is dat ik had gebeld anders nooit geweten.Wij wonen in appartementencomplex, pakketten werden op de stoep gezet ,om naar boven te brengen met lift had ik ook moeten betalen.Dure meubels op straat ,kan niet,gelukkig allebei thuis anders had ik met probleem gehad.

Alberto

Zeer goede service, vriendelijke mensen.

Roel

Het dressoir werd netjes afgeleverd. Wat alleen vreemd was, dat de pakketten niet in de woonkamer gezet werden, alles bleef in de gang. De bezorger was hier stellig in, dat hij niet de woonkamer in... Het dressoir werd netjes afgeleverd. Wat alleen vreemd was, dat de pakketten niet in de woonkamer gezet werden, alles bleef in de gang. De bezorger was hier stellig in, dat hij niet de woonkamer in mocht??Maar verder werden eventuele beschadigingen aan de dozen gefotografeerd en het zag er prima uit.

Claire

Goeie kast op tijd ingeleveerd. Wij hadden een probleem met een deur die heel snel op nieuw ingeleveerd werd.

John

Uiterst vriendelijk te woord gestaan. En de bestelde artikelen werden keurig op tijd bezorgt.