Heel goed geholpen en snelle levering. Zeer tevreden.
Jeanne
Uitgebreid aanbod, goede service, snelle communicatie. Heel erg bedankt voor het mooie meubel.
Mary
Wij zijn super blij met onze nieuwe meubels maar het niet goed sluiten van de deuren van het dressoir wordt niet serieus genomen en dus niet opgelost. Furnea is er ook als je meubels in huis staan...Wij zijn super blij met onze nieuwe meubels maar het niet goed sluiten van de deuren van het dressoir wordt niet serieus genomen en dus niet opgelost. Furnea is er ook als je meubels in huis staan maar wij merken dat niet
Annet
Uitstekent
Sietze
Bij het zoeken naar een eenvoudig computerbureau stuitte ik op de website van Furnea.En daar vond ik direkt het bureau wat ik wilde hebben en ook nog voor een schappelijke prijs! Besteld en...Bij het zoeken naar een eenvoudig computerbureau stuitte ik op de website van Furnea.En daar vond ik direkt het bureau wat ik wilde hebben en ook nog voor een schappelijke prijs! Besteld en betaald,twee dagen later in elkaar gezet (makkie) en de computer erop geinstalleerd.Super!
Eric
Zeer snel geleverd. Kwaliteit prijsverhouding zeer sterk
Geertje
Het bestellen ging prima alleen de levertijden waren erg lang.
Cag
Zeer solide verpakt, leuk om in elkaar te zetten, prima beschrijving! erg blij mee! Lucille
Erik-Jan
Snelle reactie op de bestelling. Duidelijke informatie over de levering.