Mijn bestelling ,het anti slip matje voor kleedje 80 x 150 cm is keurig verzorgd aan gekomen. Over mijn eerste bestelling, het kleed van 80x 150 kan ik niet beoordelen, want dat heb ik nog niet...Mijn bestelling ,het anti slip matje voor kleedje 80 x 150 cm is keurig verzorgd aan gekomen. Over mijn eerste bestelling, het kleed van 80x 150 kan ik niet beoordelen, want dat heb ik nog niet ontvangen. Wel de up date dat het geleverd zal worden in week 27-28
C
Via de website in de showroom beland en daar goed verschillende meubels bekeken. Wij zijn fan van het merk Germania, mooie meubels welke robuust zijn en betaalbaar.
Ron
Kwaliteit van de bedbank is prima echter de bank is in de hal afgeleverd dat is in mij optiek geen service. Extra betalen voor aflevering is niet klantvriendelijk, neem het gewoon mee in de prijs.
Lilianne
Prima klantenservice! Telefoon werd direct opgenomen. Vriendelijk te woord gestaan. Order keurig netjes verpakt.
Inna
Snel levering, mooi fauteuil, in termijnen betalen is helemaal mijn ding. Super service. Klantenservice is ook heel goed. Ik ga meer meubels via furnea bestellen.
Paul
Onze schoenenkast met grote spiegel erop werd zeer zorgvuldig geleverd. De kwaliteit is beter dan verwacht voor deze prijs. Montagehandleiding prima te volgen.
Joseph
Ik vraag dat ze het een beetje duidelijker kunnen maken op hun website waar je kunt bestellen met montage
Joop
Er is niet volgens afspraak geleverd. Bij de transporteur is een fout gemaakt en daarvoor zou ik graag tegemoetkoming.