Alles top gedaan alleen 1 klein puntje. Als de chauffeur belt is het wat netter om te zeggen aan en namens wie ze belt dan alleen te zeggen je bestelling is er over een half uur
Maruja
Goed Mooie dressoir ben blij mee
Patrick
Worst case scenario: meubelen besteld nooit ontvangen wat ik had besteld, klantendienst zou dit rechtzetten, nooit gebeurd, kortom geld kwijt aan iets wat ik niet kan gebruiken en verder nul...Worst case scenario: meubelen besteld nooit ontvangen wat ik had besteld, klantendienst zou dit rechtzetten, nooit gebeurd, kortom geld kwijt aan iets wat ik niet kan gebruiken en verder nul communicatie
Martijn
Snelle levering, prima prijs/kwaliteit , mooie tafel
Jos
Furnea heeft een ruim assortiment. De heldere handleiding heeft geholpen bij het in elkaar zetten van ons nieuwe bureau.
Lilian
Het is een mooi stabiel bankje dat goed bij mijn interieur past. Communicatie en levering perfect geregeld
R
Nou, snelle handeling
Mariëlle
Bij ontvangst van verkeerde product, werd dit snel en klantvriendelijk opgelost. Mocht het verkeerd ontvangen product (textile protector) houden, en kreeg het goede product een dag later alsnog...Bij ontvangst van verkeerde product, werd dit snel en klantvriendelijk opgelost. Mocht het verkeerd ontvangen product (textile protector) houden, en kreeg het goede product een dag later alsnog geleverd. Top service!
Jan
We zitten te wachten op onze bestelling t.w. t.v meubel !!!!!!!