Furnea

Gines

Wij hadden hiervoor ergens anders een zwarte tafel besteld. Op de foto leek het een mooie strakke tafel tot ik het had ontvangen. Niks bleek waar te zijn, de afwerking was echt niet om aan te zien.... Wij hadden hiervoor ergens anders een zwarte tafel besteld. Op de foto leek het een mooie strakke tafel tot ik het had ontvangen. Niks bleek waar te zijn, de afwerking was echt niet om aan te zien. Wij durfde geen tafel meer te bestellen maar plots vonden wij bij furnea een super mooie tafel waar wij super over twijfelde. Toch maar besteld en wauw wij zijn zo tevreden en zo blij met onze tafel!!! De afwerking is perfect en de uitstraling is zo strak! Wij zijn super blij en raden de tafel iedereen aan!!

Hilco

Meubels keurig netjes afgeleverd. Bij klachten wordt het direct op gepakt en op gelost raag mensen furnea aan.

Suze

Goede hulp van een medewerkster bij het uitzoeken van onze nieuwe vloer, ze heeft ons veel kunnen vertellen en goed kunnen helpen bij onze overwegingen en het maken van een keuze. De vloer was... Goede hulp van een medewerkster bij het uitzoeken van onze nieuwe vloer, ze heeft ons veel kunnen vertellen en goed kunnen helpen bij onze overwegingen en het maken van een keuze. De vloer was binnen 1,5 geleverd en er werd vooraf netjes gebeld om een afspraak te maken voor de levering.

Sven

Zeer mooi tv-meubel van goede kwaliteit. Prima communicatie wat betreft levering. Fijne service: snel antwoord op vragen. Kortom aanrader!

Rini

Alles goed ontvangen en op tijd.

Erik

Wij zijn echt blij met onze aankoop. Meubels zijn kwalitatief goed, zien er uit precies als op de foto’s op de site. Wij vinden het een super leuk idee om met verschillende elementen je eigen... Wij zijn echt blij met onze aankoop. Meubels zijn kwalitatief goed, zien er uit precies als op de foto’s op de site. Wij vinden het een super leuk idee om met verschillende elementen je eigen droomwand samen te stellen. Wij hebben de gekozen meubels verwerkt in onze Cinewall. Wij zijn super tevreden over Furnea. De order is van A tot Z correct en tijdig afgehandeld.

Frans

Mijn ervaring met Furnea is super, had een set met 2 tafeltjes besteld Waarbij met de montage iets niet goed is gegaan ivm geen beschrijving. Heb gelijk een mail gestuurd en zei hebben dit gelijk... Mijn ervaring met Furnea is super, had een set met 2 tafeltjes besteld Waarbij met de montage iets niet goed is gegaan ivm geen beschrijving. Heb gelijk een mail gestuurd en zei hebben dit gelijk opgepakt intern en met de fabrikant. Het eindoordeel dat ze 2 nieuwe tafelbladen van de salontafeltjes kosteloos opsturen, ik ga zeker in de toekomst hier vaker bestellen Hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Als ik van het TV programma kieskeurig was kregen jullie zeker de warme douche. De communicatie met een medewerker en manager waren heel prettig ik heb het in het verleden wel anders meegemaakt, dus wat mij betreft kan je zeker iets kopen bij Furnea een dikke 10

Grace

Fijne service en goede update van de levering

Shirley

Mooie kleur, lijkt goed op de foto. Bezorging prima. Al werd er niet telefonisch contact opgenomen door bezorging wat wel was aangegeven. Montering was nog best een klus en we krijgen het deurtje... Mooie kleur, lijkt goed op de foto. Bezorging prima. Al werd er niet telefonisch contact opgenomen door bezorging wat wel was aangegeven. Montering was nog best een klus en we krijgen het deurtje ook niet goed afgesteld.