Monique
Hele goede service!
Prima,, zooltjes besteld bij de meneer die de meting deed en de zooltjes zouden met 14 dagen komen. Melding gehad dat pakketje onderweg was en een melding dat ze waren afgeleverd. Echter niets ontvangen en geen beelden op de camera,contact opgenomen en uitgelegd aan fusselastic. Bij fusselastic hebben ze onderzoek gedaan en mij zonder problemen nieuwe zooltjes opgestuurd. Wat schetst mijn verbazing als er iets meer dan een maand nadat ik de eerste levering zou moeten hebben ontvangen een jonge vrouw aan de deur heb staan met mijn pakje……. Het was daar bezorgd en was een paar weken blijven liggen…. Contact met fusselastic dat het pakje boven water was en ik mocht ook dit pakje houden.
Ik ben zeer tevreden over de geleverde steunzolen. Het is alleen jammer dat het bedrijf niet SEMH gecertificeerd is. Betekent geen vergoeding voor steunzolen van de zorgverzekeraar.
Ik draag de fusselastic zolen vier jaar en ben er zeer tevreden over. Eerst had ik steunzolen van de podoloog maar die gaven te weinig steun waardoor ik steeds last van mijn rug had.
Goeie service
Voor mij de perfecte steunzolen al jaren
Een aantal jaren geleden heb ik bij een deskundige, die bij een schoenmaker hier in Meppel kwam, steunzooltjes laten aanmeten. Voor die tijd ging ik elk jaar naar een voetspecialist voor nieuwe steunzolen. Nu heb ik gebeld en blijkt dat het maar één keer in de vijf jaar hoeft. Ik heb nog nooit zulke fijne steunzolen gehad. Ze functioneren prima en het allermooist is dat ze zo dun zijn, dat ik bij het nieuwe schoenen kopen niet meer alleen afhankelijk ben van schoenen waar de zolen uitkunnen. Zeer aan te bevelen!
Prima klantenservice
Heel goed
Door Fusselastic kan ik weer de 4-daagse lopen!
Fusselastic heeft mij prima geholpen met mijn doorgezakte voet. In het verleden 300 euro betaald voor een paar flut steunzooltjes bij een podo-therapeut; gaven totaal geen steun. Fusselastic bood gelukkig wel soelaas (kost overigens wel tijd om eraan te wennen)..
Dennis
Wat een waardeloos bedrijf. Zooltjes worden vlot "aangesmeerd". Na een fikse ontsteking in de voet geven ze naar lang doorvragen toe de verkeerde te hebben gestuurd. Nieuwe gekregen zelfde verhaal. Nee u krijgt geen andere want wij doen eenmaal een aanpassing. Je krijgt 50% van de peperdure zooltjes terug en als pleister op de wonde een voetverzorgingspakket. Je raad het al een simpel potje voetencreme.
Ook ik heb de zooltjes aangemeten gekregen. Na verschillende pogingen kan ik er nog steeds niet op lopen. De zooltjes schuiven bij het instappen naar voren ondanks het gebruik van de plakkers. Bij nader inzien blijk ik ook 2 identieke zooltjes te hebben. Zowel links als rechts zijn hetzelfde. Zijn mijn voeten ook hetzelfde????? Bij de pedicure blijkt van niet. Waardeloos allemaal en zonde van m'n geld. Heb verschillende pogingen ondernomen om contact hierover te krijgen. Helaas...niet gelukt. De zooltjes liggen nu in de kast. En dat voor die prijs.
Fusselastic verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fusselastic heeft de volgende resultaten bereikt:
Goeie service
Voor mij de perfecte steunzolen al jaren
Prima klantenservice
Heel goed
Door Fusselastic kan ik weer de 4-daagse lopen!
Dennis
Fusselastic heeft de volgende resultaten bereikt: