9 /10

checkbox0% beveelt Fusselastic aan!

Monique

Hele goede service!

Jan

Prima,, zooltjes besteld bij de meneer die de meting deed en de zooltjes zouden met 14 dagen komen. Melding gehad dat pakketje onderweg was en een melding dat ze waren afgeleverd. Echter niets ontvangen en geen beelden op de camera,contact opgenomen en uitgelegd aan fusselastic. Bij fusselastic hebben ze onderzoek gedaan en mij zonder problemen nieuwe zooltjes opgestuurd. Wat schetst mijn verbazing als er iets meer dan een maand nadat ik de eerste levering zou moeten hebben ontvangen een jonge vrouw aan de deur heb staan met mijn pakje……. Het was daar bezorgd en was een paar weken blijven liggen…. Contact met fusselastic dat het pakje boven water was en ik mocht ook dit pakje houden.

Rens Jan Piket

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik ben zeer tevreden over de geleverde steunzolen. Het is alleen jammer dat het bedrijf niet SEMH gecertificeerd is. Betekent geen vergoeding voor steunzolen van de zorgverzekeraar.

Antwoord Fusselastic

Beste meneer Piket, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de Fusselastic steunzolen. Dat wij niet SEMH gecertificeerd zijn in Nederland komt omdat wij van oorsprong een Duits bedrijf zijn. In Duitsland hebben wij alle mogelijke certificaten behaald. Als er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, klantenservice Fusselastic.

Ria

Ik draag de fusselastic zolen vier jaar en ben er zeer tevreden over. Eerst had ik steunzolen van de podoloog maar die gaven te weinig steun waardoor ik steeds last van mijn rug had.

Antwoord Fusselastic

Bedankt voor uw positieve feedback. Wat fijn om te horen dat de steunzolen van Fusselastic u verlichting bieden bij uw klachten. Wij wensen u nog veel plezier van de steunzolen.

Ruud

Goeie service

Antwoord Fusselastic

Hartelijk bedankt voor uw review!

Hillie

Dank u wel!

Jolanda Lenssen

Voor mij de perfecte steunzolen al jaren

Antwoord Fusselastic

Bedankt voor uw positieve feedback!

joan beekhuis

Een aantal jaren geleden heb ik bij een deskundige, die bij een schoenmaker hier in Meppel kwam, steunzooltjes laten aanmeten. Voor die tijd ging ik elk jaar naar een voetspecialist voor nieuwe steunzolen. Nu heb ik gebeld en blijkt dat het maar één keer in de vijf jaar hoeft. Ik heb nog nooit zulke fijne steunzolen gehad. Ze functioneren prima en het allermooist is dat ze zo dun zijn, dat ik bij het nieuwe schoenen kopen niet meer alleen afhankelijk ben van schoenen waar de zolen uitkunnen. Zeer aan te bevelen!

Tina

Prima klantenservice

J.jannyenWijkniet

Heel goed

Antwoord Fusselastic

Hartelijk dank voor uw positieve review! Mochten wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Fusselastic

Peter van Vliet

Door Fusselastic kan ik weer de 4-daagse lopen!

Antwoord Fusselastic

Wat fijn om te horen! Wij wensen u veel succes met de voorbereiding van de Nijmeegse Vierdaagse!

Bart

Fusselastic heeft mij prima geholpen met mijn doorgezakte voet. In het verleden 300 euro betaald voor een paar flut steunzooltjes bij een podo-therapeut; gaven totaal geen steun. Fusselastic bood gelukkig wel soelaas (kost overigens wel tijd om eraan te wennen)..

Antwoord Fusselastic

Beste Bart, wat fijn dat u tevreden bent met de Fusselastic steunzolen. Wij wensen u veel draagplezier!

Richard Bartels

Dennis

Bedankt voor uw review!

G Vis

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een waardeloos bedrijf. Zooltjes worden vlot "aangesmeerd". Na een fikse ontsteking in de voet geven ze naar lang doorvragen toe de verkeerde te hebben gestuurd. Nieuwe gekregen zelfde verhaal. Nee u krijgt geen andere want wij doen eenmaal een aanpassing. Je krijgt 50% van de peperdure zooltjes terug en als pleister op de wonde een voetverzorgingspakket. Je raad het al een simpel potje voetencreme.

Antwoord Fusselastic

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het jammer dat wij niet de goede oplossing hebben kunnen bieden. De steunzolen zijn volledig op maat gemaakt en kunnen na ontvangst niet simpelweg worden geretourneerd. We zullen er bij problemen en/of klachten alles aan doen om ervoor te zorgen dat de steunzolen prettig zitten, maar soms lukt dit ons helaas niet. Wij hebben de ervaring dat ons product in 95% van de gevallen goed helpt tegen pijnklachten, maar we realiseren dat ons product niet iedereen kan helpen. We hopen dan ook dat u een product vindt dat beter aan uw wensen voldoet! Team Fusselastic

A. Enneking

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ook ik heb de zooltjes aangemeten gekregen. Na verschillende pogingen kan ik er nog steeds niet op lopen. De zooltjes schuiven bij het instappen naar voren ondanks het gebruik van de plakkers. Bij nader inzien blijk ik ook 2 identieke zooltjes te hebben. Zowel links als rechts zijn hetzelfde. Zijn mijn voeten ook hetzelfde????? Bij de pedicure blijkt van niet. Waardeloos allemaal en zonde van m'n geld. Heb verschillende pogingen ondernomen om contact hierover te krijgen. Helaas...niet gelukt. De zooltjes liggen nu in de kast. En dat voor die prijs.

Antwoord Fusselastic

Beste mevrouw van Ree, Wat vervelend dat de steunzolen niet aan uw verwachting voldoen. De steunzolen worden per voet met een blauwdruk opgemeten en al lijken de steunzolen soms hetzelfde het kan toch zijn dat er minuscule verschillen kunnen zitten in de zooltjes. U geeft aan dat u verschillende pogingen heeft ondernomen om contact op te nemen, vervelend dat dit niet is gelukt. Wij hebben nog even de geschiedenis van ons telefoonverkeer nagelopen, maar ik kan uw telefoonnummer helaas niet terugvinden. Ook kunnen wij over uw klacht geen email terugvinden in ons systeem. Helaas kunnen wij hierdoor niet inzien wat hier nu precies mis is gegaan. Wij zullen in ieder geval de consulent op de hoogte brengen van uw probleem en vragen om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om dit samen met u te bekijken en te bespreken en hopelijk tot een goede oplossing te komen. Team Fusselastic

Geantwoord op

Fusselastic verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fusselastic heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 augustus 2017

Fusselastic

Fusselastic verende steunzolen, verminderen uw klachten en zere voeten/benen.

Hengelosestraat 541

Ria

Ruud

Goeie service

Antwoord Fusselastic

Hartelijk bedankt voor uw review!

Hillie

Dank u wel!

Jolanda Lenssen

Voor mij de perfecte steunzolen al jaren

Antwoord Fusselastic

Bedankt voor uw positieve feedback!

joan beekhuis

Tina

Prima klantenservice

J.jannyenWijkniet

Heel goed

Peter van Vliet

Door Fusselastic kan ik weer de 4-daagse lopen!

Bart

Fusselastic heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 augustus 2017

Fusselastic

Fusselastic verende steunzolen, verminderen uw klachten en zere voeten/benen.

Hengelosestraat 541

7521 AG Enschede