Fiona
- Shockwave hielspoor
Voor maken afspraak heel goed, verder nog geen ervaring
Via whatsapp afspraak gemaakt vanuit New York. Werkte snel en soepel
erg goed
Ik was snel aan de beurt. Er werd goed naar mij in wensen geluisterd.
Heel goed!
Jammer dat niet gereageerd werd op de mail. Ook dat alles digitaal gaat hoeft niet voor mij
Snel opgevolgd
Helaas ik ben echt niet tevreden over het manier van omgaan met de klanten
Heb ik niet! Is de 1Ste keer maar de dame was vriendelijk aan de telefoon
Nog geen ervaring, alleen telefonisch afspraak gemaakt
Prima, kon vlot terecht
Prima, contact gehad via whatsapp
Fysio Almere verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Almere heeft de volgende resultaten bereikt:
Voor maken afspraak heel goed, verder nog geen ervaring
Via whatsapp afspraak gemaakt vanuit New York. Werkte snel en soepel
erg goed
Ik was snel aan de beurt. Er werd goed naar mij in wensen geluisterd.
Heel goed!
Snel opgevolgd