L. de Witt

Uitermate vriendelijk

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn dat u een prettig en vriendelijk gesprek heeft gehad! Bedankt voor de mooie review, mevrouw de Witt :)

Gerda

Heel vriendelijk

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn dat je een positief en vriendelijk gesprek hebt gehad, Gerda! Bedankt voor de review en succes met je behandelingen :)

Zazo

Vriendelijk en snel

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je mooie feedback!

Sjanneke

Zeer prettig, heel vriendelijk te woord gestaan.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je fijne feedback Sjanneke!

Danny fortes

Top

Goed om te lezen ;) Groeten Bram

Yuki

Very good

Thank you! Greetings Bram

Imke de Jong

Was wel prima maar het kwam een beetje over alsof de medewerker aan de telefoon niet helemaal op de hoogte was van een aantal dingen

Bedankt voor de review!

L.

Snel en makkelijk contact via WhatsApp!

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je review Leonie! Groet, Bram.

franchise & finance

Waardeloos

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Beste Yvonne, het spijt ons heel erg dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad bij de praktijk.
We hebben de praktijk gesproken en het betrof een fout in de communicatie binnen de praktijk....
We hebben je per mail nog een wat uitgebreidere uitleg gegeven van de hele situatie. Nogmaals onze excuses. Groet, Bram.

Raphael

Het ging heel goed, alle informatie gekregen en gelijk een afspraak gemaakt. Dankjewel

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor je review! Groet, Bram.