Geen kennis van NAH

Davy Stabel

Hij is op zijn vakgebied een vakman. Geeft je het gevoel dat je geen nummer bent maar een persoon die geholpen wil en kan worden.en neemt daar ook de tijd voor.

Prettige benadering, perfect inzicht en aanvoelen wat er voor die behandeling nodig was en dat werd ingezet. Ik heb veel aangepakt en geleerd.

Zeer fijne praktijk en behandelaar.Nog nooit klachten gehad in al die jaren.

Lars was duidelijk en oprecht een fijne kerel in omgang.

Lucien

Vriendelijk .ze weet wat ze doet. Ze is deudelijk

Een begripvol mens waarmee je je klachten duidelijk kunt bespreken in een rustige omgeving. Een luisterend oor, klein min is puntje de therapeut is veel bezig met de pc. Dat laatste begrijp ik.

Jacoline Elzing

Was erg begripvol, kundig en zeer betrokken. Bij afmelden afspraak door omstandigheden, belde ze even op om te vragen hoe het me me ging. Zeer prettig contact.

Zorg en aandacht voor de pat.

Lars heeft mij ontzettend goed geholpen en serieus genomen. Hij was heel vriendelijk en zorgzaam.

Ja, ze kan goed luisteren naar wat mijn hulpvraag is. Ze denkt mee in mogelijkheden en oplossingen. Geeft goede feedback waar ik iets mee kan. En ze houdt de vooruitgang goed mee in de gaten. Is opgewekt en leergierig naar de dingen die ik zelf al gedaan heb in combinatie met andere therapeuten en behandelingen.

Heel persoonlijk.

Duidelijk van begin af aan met het aanhoren van en verder doorvragen naar de klachten. De behandeling, de uitleg en voortgangsbesprekingen waren heel helder.

Verstand van zaken, vriendelijk, luisterd oor

Psychosomatische klachten bij mildere burn-out klachten

Fysio Attent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio Attent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 september 2018

Fysio Attent

Fysio Attent is een actieve praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Onze medewerkers kenmerken zich door deskundigheid en kwaliteit, waarbij persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan. Fysio Attent staat garant voor hoogwaardige en kwalitatieve zorg, geheel afgestemd op de individuele doelstelling van de cliënt. Door het werken aan individueel gestelde doelen kan iedereen, van jong tot oud en van niet sporter tot topsporter, bij Fysio Attent terecht. Fysio Attent biedt alle faciliteiten die horen bij de hedendaagse fysiotherapie. Er zijn ruime behandelkamers en een oefenzaal, die ingericht is met moderne apparatuur. De praktijk is gehuisvest op een centraal gelegen en makkelijk te bereiken locatie aan de Bolkensteeg in Dongen.

Bolkensteeg 19a

5103 AA DONGEN

Geen kennis van NAH

Davy Stabel

Zeer fijne praktijk en behandelaar.Nog nooit klachten gehad in al die jaren.

Lars was duidelijk en oprecht een fijne kerel in omgang.

Lucien

Vriendelijk .ze weet wat ze doet. Ze is deudelijk

Jacoline Elzing

Zorg en aandacht voor de pat.

Heel persoonlijk.

Verstand van zaken, vriendelijk, luisterd oor