Geen kennis van NAH
Hij is op zijn vakgebied een vakman. Geeft je het gevoel dat je geen nummer bent maar een persoon die geholpen wil en kan worden.en neemt daar ook de tijd voor.
Prettige benadering, perfect inzicht en aanvoelen wat er voor die behandeling nodig was en dat werd ingezet. Ik heb veel aangepakt en geleerd.
Zeer fijne praktijk en behandelaar.Nog nooit klachten gehad in al die jaren.
Lars was duidelijk en oprecht een fijne kerel in omgang.
Vriendelijk .ze weet wat ze doet. Ze is deudelijk
Een begripvol mens waarmee je je klachten duidelijk kunt bespreken in een rustige omgeving. Een luisterend oor, klein min is puntje de therapeut is veel bezig met de pc. Dat laatste begrijp ik.
Was erg begripvol, kundig en zeer betrokken. Bij afmelden afspraak door omstandigheden, belde ze even op om te vragen hoe het me me ging. Zeer prettig contact.
Zorg en aandacht voor de pat.
Lars heeft mij ontzettend goed geholpen en serieus genomen. Hij was heel vriendelijk en zorgzaam.
Ja, ze kan goed luisteren naar wat mijn hulpvraag is. Ze denkt mee in mogelijkheden en oplossingen. Geeft goede feedback waar ik iets mee kan. En ze houdt de vooruitgang goed mee in de gaten. Is opgewekt en leergierig naar de dingen die ik zelf al gedaan heb in combinatie met andere therapeuten en behandelingen.
Heel persoonlijk.
Duidelijk van begin af aan met het aanhoren van en verder doorvragen naar de klachten. De behandeling, de uitleg en voortgangsbesprekingen waren heel helder.
Verstand van zaken, vriendelijk, luisterd oor
Psychosomatische klachten bij mildere burn-out klachten
Fysio Attent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Attent heeft de volgende resultaten bereikt:
Geen kennis van NAH
Zeer fijne praktijk en behandelaar.Nog nooit klachten gehad in al die jaren.
Lars was duidelijk en oprecht een fijne kerel in omgang.
Vriendelijk .ze weet wat ze doet. Ze is deudelijk
Zorg en aandacht voor de pat.
Heel persoonlijk.
Verstand van zaken, vriendelijk, luisterd oor