Bij schouder problemen
zeer vriendelijk en goed in haar vak , goede resultaten altijd naar mijn bezoek aan haar .
Er wordt goed gekeken naar de klachten en duidelijk aangegeven hoe we er samen aan kunnen werken. De juiste oefeningen werden meegegeven en had hier ook echt baat bij.
Professioneel, vriendelijk en kundig
Marloes is professioneel en zeer deskundig. Bovendien ervaar ik haar behandeling als zeer persoonlijk op maat gemaakt en met veel inlevingsvermogen
Het was nog een hele jonge fysio, hij was enthousiast en vriendelijk en hij legde het goed uit.
Goede communicatie, heldere uitleg.
Deskundig, meelevend en weet waar ze het over heeft.
Deskundigheid, vriendelijk
Vakbekwaam, duidelijk, fijne man
prettige omgang en goed resultaat
Deskundig naar erg gehaast
Ik liep krom naar binnen en recht naar buiten
goed luisteren, goede uitleg oefeningen.
Fysio-Experts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt:
Bij schouder problemen
Professioneel, vriendelijk en kundig
Goede communicatie, heldere uitleg.
Deskundig, meelevend en weet waar ze het over heeft.
Deskundigheid, vriendelijk
Vakbekwaam, duidelijk, fijne man
prettige omgang en goed resultaat
Deskundig naar erg gehaast
Ik liep krom naar binnen en recht naar buiten
goed luisteren, goede uitleg oefeningen.
Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt: