Vriendelijk, goed luisteren, goed contact maken met het kind, veel vragen stellen, praktische oefeningen als huiswerk meegegeven die effectief waren
Arda van Ofwegen Gareman
In gesprek met mensen met soortgelijke klachten
Paul Smelt
Bij patiënten die het zelfde ziektebeeld hebben.
Hij heeft het voor mij heel goed gedaan, het feit dat ik een 7 geef voor het resultaat komt door mijn lichamelijke situatie, er is niet meer te verwachten, dan het resultaat wat er nu is.
Ik was na twee behandelingen van mijn klacht af en de sfeer was ontspannen en prettig.
Sjoukje
Laurie verstaat haar vak. Ze heeft me enorm geholpen door het behandelen van mijn klachten, gaf deskundig advies en gaf mij ook inzicht in het hoe en waarom van mijn klachten. Ze is...Laurie verstaat haar vak. Ze heeft me enorm geholpen door het behandelen van mijn klachten, gaf deskundig advies en gaf mij ook inzicht in het hoe en waarom van mijn klachten. Ze is vriendelijk, stelt de juiste vragen en luistert aandachtig en geeft goede adviezen.
Bob
Deskundigheid en ervaring van fysiotherapeut, en toespitsing van de behandeling op de patient (fit maar rugklachten die sporten moeilijker maakten).