Ze luistert en hoor je, neemt je serieus en zingt tijdens de behandeling. Dit maakt dat er geen vervelende stilte ontstaat, als deze er al zouden zijn
Betrokken, deskundig, in contact, goeie luisteraar, geduldig, professioneel.
Fijne en goede therapeut en goed bereikbaar
De therapeut koos voor een praktische benadering en beperkte zich tot het noodzakelijke
Als mensen mij zouden vragen naar mijn ervaringen bij een fysio of als ik zou horen dat mensen klachten hebben zou ik ze verwijzen
Goed luisterend oor, vriendelijk en deskundig
De therapeuten zijn deskundig en betrokken. De benadering is persoonlijk en er wordt gewerkt vanuit een duidelijke visie en goede sfeer!
zeer vriendelijk, sympathiek en professioneel
De behandeling was goed en tijdens de chock wave buurten we veel en dat lijd af van de pijn
Ik had een erg kundige fysiotherapeut en luisterde erg goed en ik kan vaak snel terrecht
Ik werd serieus genomen, hij nam de tijd. Is professioneel. Maakt makkelijk contact
Ze zijn open, enthousiast en sociaal. Dat geeft mij als moeder een goed en gerust gevoel dat ze weten hoe om te gaan met ook kleinere kinderen ( baby 6mnd)
Van een troeve knie naar een knie die weer normaal functioneert. Zeer vakkundig geholpen. Super te vrede heeft u problemen met knie ga naar Wouter
ik voelde me meteen begrepen en gehoord alles werd duidelijk uitgelegd en besproken.
Deskundig, vriendelijk
Fysio Jansen - Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysio Jansen - Wieenhof
Milhezerweg 27
5752 BA Deurne
Betrokken, deskundig, in contact, goeie luisteraar, geduldig, professioneel.
Fijne en goede therapeut en goed bereikbaar
Goed luisterend oor, vriendelijk en deskundig