Ik voelde mij begrepen en heb veel baat gehad van de behandelingen
De manier van weken past bij mij, ik ben geïnteresseerd, in natuurgeneeswijze, en ben het niet altijd eens met de reguliere zorg i.
Ze luisterd goed en ze verstaat haar vak
Zonder haar advies was ik niet niet zover gekomen,opgewekt en vertrouwd uiterlijk.
Zowel de praktijk als de therapeuten stralen professionaliteit uit. Er wordt met veel aandacht naar je verhaal geluisterd en het wordt snel en goed opgepakt. Ook vind ik dat alles altijd goed wordt gecommuniceerd. Ik sta nooit voor verrassingen als het gaat om hoeveel behandelingen nodig zijn en wat er wordt toegepast tijdens de behandelingen. Ik ben méér dan tevreden bij fysio Jansen!
Een zeer kundige en ervaren fysiotherapeut die alles goed analyseert, behandelt en gedegen advies geeft.
Heel fijne gesprekspartner. Vraagt eerst alles uit en gaat dan op zoek naar de oorzaak. Ze behandelt deze, legt uit welke oefeningen ik thuis kon doen om het herstelproces te versnellen. Hierdoor was ik snel van de klachten af. Zeer prettige ervaring.
Professioneel
Mijn fysiotherapeut is meedenkend en ze is erg aardig en ze is duidelijk in wat we gaan doen en waarom. Voortgang wordt altijd besproken
Joep, is een deskundige therapeut die weet wat hij doet, hij is gespecialiseerd in mijn problematiek en heeft zich nog verder verdiept in mijn behandeling.
Hij heeft de klacht grondig onderzocht voordat hij aan de behandeling begon.
Ik ben al jaren patiënt bij Inge , kom er zelfs speciaal voor uit Weert. Ze is meer dan een fysiotherapeut, ze is alles wat je wil in een therapeut! Ze heeft de kennis de kunde de “warmte” het luisterende oor en als het nodig is geeft ze je het juiste advies of die “ schop” onder je kont!! Kortom een topper van een therapeut!!
Alles is daar perfect ??
Deskundig team! Goede sfeer is duidelijk aanwezig binnen de praktijk
Fysio Jansen Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Jansen Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysio Jansen Wieenhof
Milhezerweg 27
5752 BA Deurne
Ik voelde mij begrepen en heb veel baat gehad van de behandelingen
Ze luisterd goed en ze verstaat haar vak
Professioneel
Hij heeft de klacht grondig onderzocht voordat hij aan de behandeling begon.
Alles is daar perfect ??
Deskundig team! Goede sfeer is duidelijk aanwezig binnen de praktijk