Diana Hollander

Super fijn had wel het idee dat ze me klacht serieus namen

Reactie Fysio Rotterdam:

Dag Diana! Super dat je goed geholpen bent! Wij hechten inderdaad veel waarde aan het vinden van een fysiotherapeut die perfect past bij wat je wenst. Bedankt voor de review en een prettig weekend.

Claudia Correia

Fijne gesprek gehad

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de review, Claudia! Mooi dat je een prettig gesprek hebt gehad. We wensen je een sprankelend weekend toe!

Gurbuz

Prima, netjes afgehandd

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn dat je goed geholpen bent, Gurbuz! We wensen je veel succes met je herstelproces. Bedankt voor de mooie review!

dorpsweg

Goed behandel en respectloos

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn dat je goed behandeld bent en ik hoop met respect. Bedankt voor de review.
Groet Bram

Hortence

Goed gesprek gehad en heel duidelijk alles in een keer begrepen

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te vernemen dat je zo een prettige ervaring hebt gehad en ook nog eens goed bent geholpen! Bedankt voor de mooie review. We wensen je nog een prettige dag verder!

waarom?

Bedankt voor je review!

Romee

Ik ben goed geholpen. Mij was verteld dat ik de volgende ochtend terug gebeld zou worden was dit alleen niet gebeurt maar toen ik 's middags zelf nog maar eens belde had ik binnen een halfuur een... Ik ben goed geholpen. Mij was verteld dat ik de volgende ochtend terug gebeld zou worden was dit alleen niet gebeurt maar toen ik 's middags zelf nog maar eens belde had ik binnen een halfuur een afspraak!

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen! Bedankt voor je review.
Groet, Bram.

OCA

Snel, professioneel, erg vriendelijk.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Heel erg bedankt voor de mooie review. We wensen je een prettige dag.

fISIO rotterdam

Was heel goed zelf

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn, bedankt voor je review!

Angeline Otterloo

Snel , correct en goede communicatie !

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de positieve review!