Bedankt voor de review.

Margret van der Ploeg

Het was een vriendelijk en duidelijk contact, heel fijn
een dikke pluim zeg maar

Reactie Fysio Utrecht:

Wat fijn! Dank je wel voor je beoordeling, Margret!

Hassan

Telefonische afspraak heb goed ervaren.

Reactie Fysio Utrecht:

Wat fijn! Dank je wel voor je review, Hassan!
Bram

Er werd niet echt doorgevraagd, waardoor de vraag is of de afspraak echt zin blijkt te hebben. En verder lees ik tot mijn verbazing in de bevestigings sms dat de afspraak niet meer kostenloos kan... Er werd niet echt doorgevraagd, waardoor de vraag is of de afspraak echt zin blijkt te hebben. En verder lees ik tot mijn verbazing in de bevestigings sms dat de afspraak niet meer kostenloos kan worden verzet. Dat is telefonisch niet gezegd. Zeker omdat ik aangeef dat ik nu spierverslappers heb van de huisarts en dat ik die nog bel, vind ik dat vreemd. Ik begrijp dat het moeilijk is om op het laatste moment iemand in te plannen, maar dat is nu juist wat er met mij wel gebeurd is. Zeg het tenminste!

Reactie Fysio Utrecht:

Wat vervelend dat het zo gelopen is. Excuses! Er is wel aan de therapeut doorgegeven dat je spierverslappers gebruikt en nog even contact met de huisarts zou hebben. De sms is een standaard bericht... Wat vervelend dat het zo gelopen is. Excuses! Er is wel aan de therapeut doorgegeven dat je spierverslappers gebruikt en nog even contact met de huisarts zou hebben. De sms is een standaard bericht wat ter herinnering verstuurd wordt. Tegenwoordig kun je nergens meer kosteloos afzeggen binnen 24 uur, maar dat hadden we er even bij moeten zeggen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Hetty

Prima!

Eveline

Fijn geholpen, snel terug gebeld en voor morgen al een afspraak in kunnen plannen. verder voorzien van de juiste informatie en prijzen. Zoals het hoort te zijn

Reactie Fysio Utrecht:

Heel erg bedankt voor je review! Fijn dat het goed verlopen is.
Groetjes,
Bram

Het gesprek is prima verlopen

Reactie Fysio Utrecht:

Top, dank je wel voor je review!

Jan kroon

Vriendelijk goed gesprek.

Fijn te horen.

adri stooker

Het gespreek was heel goed .dus ik ben teverden .