Swat Baert

Goed en vriendelijk geholpen.

Reactie Fysio Utrecht:

Dank je wel Swart, voor de mooie score!

Ramona van mook

Heb het via mail en WhatsApp contact gehad niet telefonisch maar ben zeer tevreden hoe het verloop is gegaan

Reactie Fysio Utrecht:

Fijn om te horen dat het WhatsApp en mail contact ook goed is bevallen! Bedankt voor je positieve reactie!

Mayon

Via whatsapp, in principe prima. Alleen niet perse duidelijk bij welke vestiging nou uiteindelijk/welke vestigingen aangesloten zijn.

Reactie Fysio Utrecht:

Bedankt voor je review, Mayon! We proberen van onze locaties altijd de dichtstbijzijnde te zoeken. Welke locaties het zijn, staat ook op onze site :-)
Bram.

Vriendelijke mevrouw die niet gehaast of ongeduldig overkwam. Positieve ervaring. Duidelijke uitleg.

Reactie Fysio Utrecht:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor!

Vincent

Heel correct en snel geholpen. De volgende dag meteen afspraak kunnen maken

Reactie Fysio Utrecht:

Fijn dat je snel en goed geholpen bent. Bedankt voor je reactie!

Atty Vis

Ik ben netjes teruggebeld. Na het weekend werd gecheckt of de afspraak wel/niet goed was gegaan. Goed geregeld verder.
Waar ik nadien verrast over was, is de combinatie met Trias; dit heb ik...
Waar ik nadien verrast over was, is de combinatie met Trias; dit heb ik nergens op jullie site kunnen ontdekken en is in mijn omgeving ook niet bekend. We denken niet beter te weten of we gaan naar de Bloemstraat. Omdat ik nog niet kan lopen, moet er iemand thuis komen; is dat de reden dat er iemand van Trias werd gezocht? Dit is geen aanklacht tegen de persoon die bij mij komt, dat gaat prima. Maar als ik weer kan lopen, wil ik toch wel een praktijk zo dicht mogelijk bij huis.

Reactie Fysio Utrecht:

Dank je Atty voor jouw uitgebreide review!
Dank je Atty voor jouw uitgebreide review!
Wij kijken altijd naar een praktijk welke dichtbij gelokaliseerd is om precies de reden die je zelf aan geeft. Zodra je naar de praktijk kunt komen, is het natuurlijk fijn dat het dan lekker dichtbij is.
Verder plannen wij in voor meerdere praktijk door heel Nederland, Trias is een van onze samenwerkingspartners. Wij plannen intakes in zodat de fysio's zich volledig met de behandeling bezig kunnen houden in plaats van aan de telefoon :-)
Bram.

Ik heb contact via Whatsapp gehad en dat ging erg snel. Ben er zeer tevreden over.

Reactie Fysio Utrecht:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen! Daar worden wij heel blij van!
Bram.

Via WhatsApp is de afspraak tot stand gekomen. Dat is voor mij prettig en de reactie
Was erg vriendelijk en vlot. Ben blij de stap te hebben genomen

Reactie Fysio Utrecht:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je vriendelijk en vlot geholpen bent!
Bram.

Ik werd goed geholpen om een afspraak te maken voor de fysio.

Reactie Fysio Utrecht:

Fijn dat je goed geholpen bent! Bedankt voor je review!