Goed en vriendelijk geholpen.
Reactie Fysio Utrecht:
Dank je wel Swart, voor de mooie score!
Bram.
Heb het via mail en WhatsApp contact gehad niet telefonisch maar ben zeer tevreden hoe het verloop is gegaan
Reactie Fysio Utrecht:
Fijn om te horen dat het WhatsApp en mail contact ook goed is bevallen! Bedankt voor je positieve reactie!
Bram.
Via whatsapp, in principe prima. Alleen niet perse duidelijk bij welke vestiging nou uiteindelijk/welke vestigingen aangesloten zijn.
Reactie Fysio Utrecht:
Bedankt voor je review, Mayon! We proberen van onze locaties altijd de dichtstbijzijnde te zoeken. Welke locaties het zijn, staat ook op onze site :-)
Bram.
Vriendelijke mevrouw die niet gehaast of ongeduldig overkwam. Positieve ervaring. Duidelijke uitleg.
Reactie Fysio Utrecht:
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor!
Bram.
Heel correct en snel geholpen. De volgende dag meteen afspraak kunnen maken
Reactie Fysio Utrecht:
Fijn dat je snel en goed geholpen bent. Bedankt voor je reactie!
Bram.
Ik ben netjes teruggebeld. Na het weekend werd gecheckt of de afspraak wel/niet goed was gegaan. Goed geregeld verder.
Waar ik nadien verrast over was, is de combinatie met Trias; dit heb ik...
Reactie Fysio Utrecht:
Dank je Atty voor jouw uitgebreide review!
Wij kijken altijd naar een praktijk welke dichtbij gelokaliseerd is om precies de reden die je zelf aan geeft. Zodra je naar de praktijk kunt komen,...
Ik heb contact via Whatsapp gehad en dat ging erg snel. Ben er zeer tevreden over.
Reactie Fysio Utrecht:
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen! Daar worden wij heel blij van!
Bram.
Via WhatsApp is de afspraak tot stand gekomen. Dat is voor mij prettig en de reactie
Was erg vriendelijk en vlot. Ben blij de stap te hebben genomen
Reactie Fysio Utrecht:
Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je vriendelijk en vlot geholpen bent!
Bram.
Ik werd goed geholpen om een afspraak te maken voor de fysio.
Reactie Fysio Utrecht:
Fijn dat je goed geholpen bent! Bedankt voor je review!