Dmytro Nezhdanov

He was kind, opened and we had nice talks. He was concerned about my problem and tried to find solution to it.

SterSterSterSterLege ster

Nu zo goed als pijn vrij.

Heel goed behandeld en goed oefenopgaven gehad

Klantvriendelijkheid empathisch luisterend oor en wordt serieus naar mij geluisterd

Veel sneller hersteld dan verwacht.

Anita de kok

Goede en professionele begeleiding met een goed resultaat

Deskundigheid met een vrolijk, opbeurend tintje

Renata van Katwijk

SterSterSterSterLege ster

Bij iemand met klachten die een fysiotherapeut zoekt.

De persoonlijke benadering is erg prettig. Dat relaxt en komt de behandeling ten goede.

Goede begeleiding

Zeer kundig.

Dat er goed naar mij geluisterd is, ik werd serieus genomen en kreeg de juiste behandeling zodat de klachten ook minder werden

Haar professionaliteit.

Ze is duidelijk in de uitleg, neemt al mijn klachten serieus, denkt goed mee, luistert goed

Gerard Cramer

Altijd. Komt goed en deskundig over

FysioCapelle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioCapelle heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 30 september 2020

FysioCapelle

Wij vormen een kleinschalige praktijk die heel toegankelijk is en zich inzet voor het welzijn van een ieder. Wij hechten veel waarde aan het creëren van een gezellige en sociale omgeving waarin de persoon centraal staat. Dichtbij de mensen staan, direct contact en korte lijnen met andere hulpverleners zijn belangrijke waarden van onze praktijk.

Filosofentuin 2

2908 XB Capelle aan den IJssel

Dmytro Nezhdanov

SterSterSterSterLege ster

Nu zo goed als pijn vrij.

Heel goed behandeld en goed oefenopgaven gehad

Veel sneller hersteld dan verwacht.

Anita de kok

Goede en professionele begeleiding met een goed resultaat

Deskundigheid met een vrolijk, opbeurend tintje

Renata van Katwijk

SterSterSterSterLege ster

Bij iemand met klachten die een fysiotherapeut zoekt.

Goede begeleiding

Zeer kundig.