Dmytro Nezhdanov
He was kind, opened and we had nice talks. He was concerned about my problem and tried to find solution to it.
Nu zo goed als pijn vrij.
Heel goed behandeld en goed oefenopgaven gehad
Klantvriendelijkheid empathisch luisterend oor en wordt serieus naar mij geluisterd
Veel sneller hersteld dan verwacht.
Goede en professionele begeleiding met een goed resultaat
Deskundigheid met een vrolijk, opbeurend tintje
Bij iemand met klachten die een fysiotherapeut zoekt.
De persoonlijke benadering is erg prettig. Dat relaxt en komt de behandeling ten goede.
Goede begeleiding
Zeer kundig.
Dat er goed naar mij geluisterd is, ik werd serieus genomen en kreeg de juiste behandeling zodat de klachten ook minder werden
Haar professionaliteit.
Ze is duidelijk in de uitleg, neemt al mijn klachten serieus, denkt goed mee, luistert goed
Altijd. Komt goed en deskundig over
FysioCapelle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioCapelle heeft de volgende resultaten bereikt:
FysioCapelle
Filosofentuin 2
2908 XB Capelle aan den IJssel
Nu zo goed als pijn vrij.
Heel goed behandeld en goed oefenopgaven gehad
Veel sneller hersteld dan verwacht.
Goede en professionele begeleiding met een goed resultaat
Deskundigheid met een vrolijk, opbeurend tintje
Bij iemand met klachten die een fysiotherapeut zoekt.
Goede begeleiding
Zeer kundig.