Met vergelijkbare klachten en of iemand opzoek is naar een fijne goede fysiotherapie
De fysiotherapeut nam mijn kind serieus, nam de tijd en gaf goed uitleg over wat zij ging doen en waarom.
Deskundige behandeling, effect op- en van de blessure, veilige en goede sfeer, goede feedback
Vriendelijk, serieus, kundig en als ze het niet weet geeft ze dat ook aan.
Super kundig!
Gedegen onderzoek wat er aan de hand kan zijn, duidelijke uitleg, goed luisteren, prettig persoon.
Betrokkenheid, bekwaam, professioneel
Een goede therapeut luistert goed, is vakkundig en geeft goede tips en wekt geen valse hoop
Haar enthousiasme, meedenken en oplossingen vinden
therapeut luistert goed, is serieus en behandeling heeft effect.
De behandeling van de fysiotherapeut was uitstekend en de gesprekken prettig.
Prettig en deskundig contact, luisterend oor en meedenkend.
Als een bekende van mij vooral schouder- en armblessures heeft.
Ondanks dat ik zelf met oefeningen begonnen was toch goede feedback en aanvullende tips gehad. Gaf me goed gevoel!
Betrokken en deskundig
FysioHoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk, serieus, kundig en als ze het niet weet geeft ze dat ook aan.
Super kundig!
Betrokkenheid, bekwaam, professioneel
Haar enthousiasme, meedenken en oplossingen vinden
therapeut luistert goed, is serieus en behandeling heeft effect.
De behandeling van de fysiotherapeut was uitstekend en de gesprekken prettig.
Prettig en deskundig contact, luisterend oor en meedenkend.
Als een bekende van mij vooral schouder- en armblessures heeft.
Betrokken en deskundig
FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt: