Nvt
Heeft mij zeer snel met verschillende behandelingen van mijn erge rug pijn af geholpen.
Neemt klachten serieus en duidelijke therapie met uitleg.
Hoewel ik altijd moeite heb om anderen te adviseren, nog even een pluspunt: Ik besef dat bij spier/rugklachten de behandeling van ~30 minuten per week niet het enige is wat bijdraagt aan verbetering. Ik neem daarom de opdracht voor dagelijkse oefeningen echt serieus, en ben dat gezien de kosten ook wel verplicht. Het werd door de behandelaar ook onderkend. Het is goed dat dit ook wordt uitgedragen omdat ik vaak in mijn omgeving hoor dat men "Niet altijd toekomt aan de de benodigde tijd/zin"
Lieve serieuze vrouw die met je meedenkt en zeker helpt met het probleem!
Goede begeleiding serieus en vriendelijk
De juiste uitleg en de betrokkenheid ,en zeker het resultaat. Zeer tevreden
Zeer kundig duidelijk geeft vertrouwen
Professioneel en deskundig
Aardige man goede behandeling en goed advies gegeven hoe verder te gaan
De pijn is weg
Niet van toepassing
Ik ben zeer tevreden over de goede en duidelijke begeleiding en therapie.
Professionaliteit en informatie was zeer hoog .
Duidelijk en kennis
Fysiohuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiohuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiohuis
Molenstraat 9, 3752 CG, Bunschoten Spakenburg Wilhelminastraat 20b, 3751DD, Bunschoten Spakenburg
3752 CG Bunschoten Spakenburg
Nvt
Neemt klachten serieus en duidelijke therapie met uitleg.
Lieve serieuze vrouw die met je meedenkt en zeker helpt met het probleem!
Goede begeleiding serieus en vriendelijk
De juiste uitleg en de betrokkenheid ,en zeker het resultaat. Zeer tevreden
Zeer kundig duidelijk geeft vertrouwen
Professioneel en deskundig
Aardige man goede behandeling en goed advies gegeven hoe verder te gaan
De pijn is weg
Niet van toepassing
Ik ben zeer tevreden over de goede en duidelijke begeleiding en therapie.
Professionaliteit en informatie was zeer hoog .
Duidelijk en kennis
Fysiohuis heeft de volgende resultaten bereikt: