Prettige sfeer. Makkelijk in contact. Serieus bezig met de klachten. Gezellig in gesprekken.

Mijn fysiotherapeut nam mij serieus en begreep mijn problemen. Ik kreeg duidelijk instructies en uitleg over mijn rug en hoe mijn klachten ontstaan zijn. hierdoor begreep ik zelf ook beter waar mijn... Mijn fysiotherapeut nam mij serieus en begreep mijn problemen. Ik kreeg duidelijk instructies en uitleg over mijn rug en hoe mijn klachten ontstaan zijn. hierdoor begreep ik zelf ook beter waar mijn rugpijn vandaan kwam.

Er werd goed naar mij geluisterd en mijn klachten en de behandeling die ik heb gehad heeft heel goed geholpen vandaar de negen

Ze stelde de juiste diagnose en gaf me oefeningen om mijn klachten aan te pakken, na succesvolle kraakbehandelingen.

Altijd makkelijk te benaderen/bereiken. Juiste behandeling, snel verbetering van de klachten. Voel me altijd serieus genomen. Fijne sfeer in de praktijk.

Wousje van de Geest

Ik ben tevreden. Er word goed geluisterd en meegedacht om de pijnklachten van de patiënt aan te pakken , met de juiste therapie.

Laura Blokhuis

Er was tijd om te luisteren naar de klachten en er werd serieus en deskundig mee omgegaan.

Winnie Bos

De zorg die wordt gegeven is zoals dat moet zijn, gehoord worden voor de klacht waar je mee komt.

Heidi van den berg

Goed luisteren oor en neemt klachten serieus.