Geeft goed uitleg, werkt efficient en geen poespas verder. Prima
De kundigheid van de therapeut en het resultaat.
Vakkundig, rustig, respectvol
Je wordt serieus genomen en er wordt goed geluisterd naar de klachten!
Deskundigheid, snel terecht kunnen, goed bereikbaar en fijne omgang met elkaar
Kijkt echt naar de vermoedelijke oorzaak en gaat vervolgens heel doelgericht te werk
De totale behandeling
Marc weet echt alles! Hij luistert ontzettend goed en ontleed precies wat de oorzaak is van het probleem waar je mee loopt. Ik ben meer dan goed geholpen!!
Duidelijk en no nonsense.
Hoewel deze fysiotherapeut niet speciaal voor kinderen is, was hij altijd erg leuk met mijn 9-jarige zoon. Hij wist hem te motiveren om door te zetten. Ook zorgde hij dat mijn zoon zich op zijn gemak voelde en er altijd met plezier heen ging.
Omdat ik gekregen heb wat ik wilde
Kundig en vriendelijk
Hij was deskundig voor zover ik weet en ervaren heb
Het is een prettige praktijk waar ze goed weten wat ze moeten doen om weer pijnvrij te kunnen functioneren.
FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:
Geeft goed uitleg, werkt efficient en geen poespas verder. Prima
De kundigheid van de therapeut en het resultaat.
Vakkundig, rustig, respectvol
Je wordt serieus genomen en er wordt goed geluisterd naar de klachten!
Deskundigheid, snel terecht kunnen, goed bereikbaar en fijne omgang met elkaar
De totale behandeling
Duidelijk en no nonsense.
Omdat ik gekregen heb wat ik wilde
Kundig en vriendelijk