zeer goede behandeling en goede aandacht

Geeft goed uitleg, werkt efficient en geen poespas verder. Prima

De kundigheid van de therapeut en het resultaat.

Vakkundig, rustig, respectvol

Je wordt serieus genomen en er wordt goed geluisterd naar de klachten!

Ria Herwig van de Ven

Deskundigheid, snel terecht kunnen, goed bereikbaar en fijne omgang met elkaar

Kijkt echt naar de vermoedelijke oorzaak en gaat vervolgens heel doelgericht te werk

De totale behandeling

Mark Brands

Marc weet echt alles! Hij luistert ontzettend goed en ontleed precies wat de oorzaak is van het probleem waar je mee loopt. Ik ben meer dan goed geholpen!!

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk en no nonsense.

Hoewel deze fysiotherapeut niet speciaal voor kinderen is, was hij altijd erg leuk met mijn 9-jarige zoon. Hij wist hem te motiveren om door te zetten. Ook zorgde hij dat mijn zoon zich op zijn gemak voelde en er altijd met plezier heen ging.

Marti Lucius

Omdat ik gekregen heb wat ik wilde

Kundig en vriendelijk

Hij was deskundig voor zover ik weet en ervaren heb

Het is een prettige praktijk waar ze goed weten wat ze moeten doen om weer pijnvrij te kunnen functioneren.

FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 augustus 2018

FysioMaatwerk Veghel

FysioMaatwerk Veghel wil, binnen de mogelijkheden van fysiotherapie en manuele therapie, de best mogelijke oplossingen bieden aan mensen met klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Hierbij gaan wij ervan uit dat ieder mens uniek is en een op maat geleverde benadering nodig heeft. Het uitgangspunt van de behandeling wordt gevormd door uw hulpvraag.

Hoogstraat 15A

5462 CW Veghel

zeer goede behandeling en goede aandacht

Geeft goed uitleg, werkt efficient en geen poespas verder. Prima

De kundigheid van de therapeut en het resultaat.

Vakkundig, rustig, respectvol

Je wordt serieus genomen en er wordt goed geluisterd naar de klachten!

Ria Herwig van de Ven

Deskundigheid, snel terecht kunnen, goed bereikbaar en fijne omgang met elkaar

De totale behandeling

Mark Brands

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk en no nonsense.

Marti Lucius

Omdat ik gekregen heb wat ik wilde