Doelgerichte behandeling met dry needling gehad, deze had een groots effect. Daarna is op een rustige manier bekeken welke klachten er nog waren en deze deze behandeld waarna de spanning op de spieren afnam. Bij elk consult werd vooraf bekeken welke klachten er nog aandacht behoefde.

De eerste dagen veel pijn gehad maar het nam met de dagen af sinds ik bij de fysio ben geweest

Bij eenzelfde soort problemen

Perfecte communicatie en behandeling

Helder, luisterend, adviserend,kundig

Snelle afspraak, zorgvuldig consult, goede behandeling, fijne therapeut.

SterSterSterSterLege ster

De eerlijkheid zover ik het kan beoordelen vind ik wel fijn.

Mieke Mosink

Luisterd oor en ik wordt serieus genomen. Er wordt gekeken naar mij en niet het protocol.

Willeke Pijnenburg

Ik vind Hilde kundig in haar vak. Ze gaf goede adviezen/stuurde de oefeningen die ik thuis uit kon voeren. Stimuleerde mij waar we naar toe gingen werken. Haar behandelingen gaven verlichting.

Ben zeer tevreden over deze fysio en wordt altijd zeer correct, netjes en zeer goed geholpen.

Deskundigheid, betrokkenheid, goede communicatie.

Sfeer

De fysiotherapeut gaf rustig en duidelijk uitleg wat te doen. Alleen was mijn aandoening niet te verhelpen met fysiotherapie.

Hij luisterde goed naar wat er gebeurd was en paste zijn behandeling aan op wat er speelde op dat moment.

Een zeer vakkundig persoon.

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 4 oktober 2018

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden

B-Fysic is dé specialist op het gebied van fysiotherapie en ergotherapie. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen, dichtbij de cliënt. Het bevorderen van zelfredzaamheid en gezondheid van de cliënt door het leveren van uitstekende paramedische zorg en activiteiten op het gebied van bewegen. We doen dit met een enthousiast en vakkundig team dat zorgt voor een optimale begeleiding van patiënten in een prettige omgeving. B-Fysic biedt iedere cliënt uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in de omgeving van de patiënt speelt, zodat het behandelresultaat ook vastgehouden kan worden na de behandeling. Zo leveren wij duurzame effectieve zorg.

Baandervrouwenlaan 241

5282 TP Boxtel

Bij eenzelfde soort problemen

Perfecte communicatie en behandeling

Helder, luisterend, adviserend,kundig

Snelle afspraak, zorgvuldig consult, goede behandeling, fijne therapeut.

SterSterSterSterLege ster

De eerlijkheid zover ik het kan beoordelen vind ik wel fijn.

Mieke Mosink

Willeke Pijnenburg

Deskundigheid, betrokkenheid, goede communicatie.

Sfeer

Een zeer vakkundig persoon.

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10