Duidelijk, enthousiast, keek naar mijn zoon is en handelde vanuit daar.
Nou had al tijden last van mijn schouders en het is helemaal weg geweldig chappoo
Heel aardig, goede uitkeg en hulp
Wordt altijd zeer correct behandeld en geholpen.ik ben blij dat ik toen door Menzis op jullie gewezen ben. Toppers!!!
Ik vind hem deskundig en alles goed bespreekbaar. Hij houdt van een grapje op zijn tijd, en ook interesse privé buiten de therapie.
Ik werd serieus genomen en betrokken in mijn eigen behandeling. Ze gaf duidelijk aan wat ze ging doen en wat dat zou doen met mijn schouder.
Als je snel van je klacht wilt af zijn
Was in behandeling voor long covid. En ondanks de goeie bedoelingen had ik niet het idee dat de oefeningen iets deden. Misschien ook omdat er weinig bekend is nog. En de klik met Jimmy was er wel....Was in behandeling voor long covid. En ondanks de goeie bedoelingen had ik niet het idee dat de oefeningen iets deden. Misschien ook omdat er weinig bekend is nog. En de klik met Jimmy was er wel. En zijn kundigheid is niks mis mee. Maar had meer verwacht van de therapie. Dus misschien was ook mijn verwachting te hoog. Dus vandaar mijn lage ook punten score.
Super aardige man (Ronald) duidelijke uitleg en heeft verstand van zijn werk ??
Legt alles goed uit. Heeft mij goed geholpen om de klacht te verminderen