Ronald is een zeer kundige fysiotherapeut en straalt veel professionaliteit uit voor het vak en de hand therapie!

Mijn fysiotherapeut was Kim Resley...die is altijd vrolijk en zeer bekwaam.
Legt alles rustig uit en is zeer meegaand met haar cliënten.

De persoonlijke behandeling en flexibiliteit afgestemd op de klachten. De combinatie Oedemmbehandeling en fysiotherapie. Helaas voor mij heeft Kim een andere baan gevonden; voor haar een super mooie... De persoonlijke behandeling en flexibiliteit afgestemd op de klachten. De combinatie Oedemmbehandeling en fysiotherapie. Helaas voor mij heeft Kim een andere baan gevonden; voor haar een super mooie en leuke nieuwe uitdaging.

Ronald ging heel serieus&duidelijk te werk en legde alles goed uit!!

Ze heeft me goed behandeld, kreeg goede adviezen en m n blessure is helemaal beter geworden

Gina de Vlam

Fijne therapie en therapeut. Goede voorbereiding voor de heupoperatie binnenkort en hulp met het afvallen.

Hendrike Versteeg

Ted Verstegen voor frozen shoulder, ruim 1.5 jaar onder behandeling geweest, eerste deel van behandeling met name ook psychische ondersteuning en support en daarna in de frozen en ontdooi fase... Ted Verstegen voor frozen shoulder, ruim 1.5 jaar onder behandeling geweest, eerste deel van behandeling met name ook psychische ondersteuning en support en daarna in de frozen en ontdooi fase optimale begeleiding in oefeningen en bewegen in de praktijk en thuis. Zelfvertrouwen teruggekregen dat "het goed ging komen"
Recent nog bij fysiotherapeute voor kaakfysio geweest volgens mij Jorinde Kaam , maar weet naam niet precies meer, ook prima behandeld en klachten na 1 behandeling en met oefeningen over.