zeer goede uitleg , bezorgdheid , de rustige houding , zeer goed stappenplan en erg begaan met de klachten en een fijn warm gevoel niet van uit de hoogte.. !

Fysiotherapeut was snel beschikbaar en deskundig

SterSterSterSterLege ster

Het is een prettige persoonlijkheid en voldoende kundig. In mijn geval had fysiotherapie echter niet heel veel zin. Ik moet op zoek naar een andere oplossing voor mijn aandoening.

Kent mijn probleem

Gedegen aanpak, goed overleg , zeer deskundig.

Ik voel me serieus genomen, ik kan mijn klachten bespreken, de oefeningen zijn gevarieerd en specifiek voor mijn situatie. Hij weet me positief te stimuleren om mijn oefeningen te doen

Hij heeft een goede kijk op wat er speelt, probeert mijn klachten te verlichten met behandelingen en adviezen en is een bijzonder sympathieke persoonlijkheid.

De herkenning ‘tekenen’ wat ik zie aan mijn kind wat haar hartaandoening laat zien en haar toestand vertaald, wordt naadloos verwoord door de fysiotherapeut. Dat verteld mij haar ervaring met werken met dit soort kinderen.

De persoonlijke sfeer en aandacht.

Joke Komen Swagerman

Ze luistert goed, en heel prettig persoon.

Lisanne Schouten

Heel prettig in omgang, niet alleen naar ouder maar vooral naar kind. Goed tips en behandel opdrachten. Geen op of aan merkingen

rinavan

Heel duidelijke uitleg, behandeling en efficiëntie.

kon snel terecht en werd goed behandeld waardoor mijn klachten snel afnamen

Prettig in kontakt Deskundig

Omdat ze duidelijk en communicatief was en fijn masseerde

Fysiotherapie Blokker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Blokker heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 4 januari 2020

Fysiotherapie Blokker

Bij ons in de praktijk vindt u fysiotherapeuten met verstand van zaken. Samen zorgen we voor een effectieve oplossing voor uw klachten. Alle fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisatie en zijn aangesloten bij verschillende specialistische netwerken. Verder hebben wij het predicaat pluspraktijk van Zilveren Kruis Achmea. Bij ons bent u in goede handen!

Boekerij 53

1695 JC Blokker

Fysiotherapeut was snel beschikbaar en deskundig

SterSterSterSterLege ster

Kent mijn probleem

Gedegen aanpak, goed overleg , zeer deskundig.

De persoonlijke sfeer en aandacht.

Joke Komen Swagerman

Ze luistert goed, en heel prettig persoon.

Lisanne Schouten

rinavan

Heel duidelijke uitleg, behandeling en efficiëntie.

kon snel terecht en werd goed behandeld waardoor mijn klachten snel afnamen

Prettig in kontakt Deskundig