Vertrouwen in kennis en kunde
Behandeling to the point en effectief, goed overleg
Deskundig, vriendelijk, voelde me altijd op m'n gemak. Ze heeft me echt geholpen.
De fysiotherapeut is heel meelevend en is zeer goed benaderbaar. Is, naar mijn mening, zeer deskundig ivm de klachten die ik heb door mijn ziekte, Parkinson. Zou niet weten hoe ik dit zonder deze fysiotherapeut zou moeten doorstaan.
Eigenlijk ,altijd met klavchten die zij kan behandelen
na afronding behandeling zeker.
Zij was vriendelijk en ik kon goed met haar praten
bij knie klachten.
Hij nam mij serieus en wat resulteerde dat de behandeling zijn doel bereikte…
ik ben over alles zeer tevreden
Suze is een ervaren fysio, ook nog een hele leuke spontane meid , en goed in d’r vak .Ben heel tevreden over Suze . Kom altijd graag bij d’r met goede resultaten.
Alles wordt prima besproken zeer goed in haar werk
Peter Tol is een bevlogen fysiotherapeut. Hij motiveert, legt uit, neemt de tijd, koppelt duidelijk terug en is zeer goed op de hoogte van Osteoporose, kortom een topper !
De hele praktijk straalt professionaliteit uit en de therapeuten nemen iedereen serieus. Mijn therapeute is heel kundig in al haar specialiteiten en dat zijn er veel!
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
Vertrouwen in kennis en kunde
Behandeling to the point en effectief, goed overleg
Eigenlijk ,altijd met klavchten die zij kan behandelen
na afronding behandeling zeker.
Zij was vriendelijk en ik kon goed met haar praten
bij knie klachten.
Hij nam mij serieus en wat resulteerde dat de behandeling zijn doel bereikte…
ik ben over alles zeer tevreden
Alles wordt prima besproken zeer goed in haar werk