Natasja Bos

De Fysiotherapeut geef ik een 10 omdat het een zeer lief warm mens is. Echt "Mens" "Mens" Altijd eerlijk en duidelijk. Vraagt altijd eerst of iets goed voelt. Dit maakt het zeer laag drempelig. Ik... De Fysiotherapeut geef ik een 10 omdat het een zeer lief warm mens is. Echt "Mens" "Mens" Altijd eerlijk en duidelijk. Vraagt altijd eerst of iets goed voelt. Dit maakt het zeer laag drempelig. Ik heb al veel mooie bruikbare handvaten van mijn therapeut mogen ontvangen. Ben erg blij met mijn Therapeut .

Zeer zakendeskundig m.a.w. veel kennis anatomie en fysiologie, Marc geeft duidelijke uitleg, goed bereikbaar en vooral benaderbaar.

Ze is heel deskundig op het gebied van bekkenbodem. Zij werkt op een specifieke manier die ik niet eerder heb meegemaakt. En heb ook ervaring met andere bekkenbodem specialisten

Anna is een naar mijn idee deskundige fysiotherapeut die goed luisterde naar mijn klachten en mij een goede uitleg gaf waar mijn voetklachten vandaan kwamen. Met goede oefeningen en tips ben ik nu... Anna is een naar mijn idee deskundige fysiotherapeut die goed luisterde naar mijn klachten en mij een goede uitleg gaf waar mijn voetklachten vandaan kwamen. Met goede oefeningen en tips ben ik nu een heel stuk verder. Daarnaast is ze ook heel erg vriendelijk en toegankelijk.

Luistert goed en legt duidelijk de oefentherapie uit.

Ik heb veel vertrouwen en ken haar al goed omdat ze ook les geeft bij de fysiofitness.

Ik loop wegens een ongeluk al jaren bij jullie. Ik kan altijd wel bij iemand terecht en wordt netjes (terug) gebeld. Behandelingen zijn eveneens prima.