Ik had het gevoel dat de behandeling echt heeft geholpen, want na 2 behandelingen en de bijbehorende oefeningen zijn de klachten bijna volledig weg.
P.H. van den Eijkhof
De interesse voor de patient en de begeleiding tijdens de behandeling hebben mij zeer enthousiast gemaakt .
Ze is deskundig , en erg aardig. Je voelt je zo op je gemak.
Hele fijn contact tijdens de behandeling. Heel duidelijk en geholpen bij het verlichten van de klachten.
Ben blij dat er gericht resultaat was en snel de klachten minder
Gewoon goed
Zeer deskundig, kan goed onderbouwen wat er met je lijf gebeurd en hoe dat samenhangt met de oefeningen. Maakt oefeningen leuk en afwisselend. Traint vooral met eigen lichaam en gewichten (minder...Zeer deskundig, kan goed onderbouwen wat er met je lijf gebeurd en hoe dat samenhangt met de oefeningen. Maakt oefeningen leuk en afwisselend. Traint vooral met eigen lichaam en gewichten (minder apparaten) waardoor je snel resultaat merkt, op een veilige manier sport en je ook fitter voelt. Let daarbij echt goed op je houding om te voorkomen dat je bijv. met verkeerde lichaamsdelen gaat compenseren. Stemt vervolgens hier ook weer nieuwe oefeningen op af.
Naast dat ik weer zonder onzekerheid vrij kan lopen, springen, dansen en ad hoc bewegen voel ik me ook een stuk fitter en heb ik veel over mijn lichaam geleerd. Echt een aanrader dus.
Lida is geïnteresseerd en luistert dan ook echt naar wat ik zeg. Ze probeert me te helpen met alle lichamelijke ongemakken die ik heb en waar zij mij niet kan helpen, probeert ze na te gaan waar ik...Lida is geïnteresseerd en luistert dan ook echt naar wat ik zeg. Ze probeert me te helpen met alle lichamelijke ongemakken die ik heb en waar zij mij niet kan helpen, probeert ze na te gaan waar ik dan eventueel terecht kan.
Grote deskundigheid, vriendelijk en voor elk specialisme is er iemand in huis.