Na 2,5 jaar hielspoorklachten merkte ik na 1 proefbehandeling duidelijke vooruitgang. Na een aantal behandelingen met dry-needling, massages en oefeningen ben ik geheel klachtenvrij. Daarnaast was... Na 2,5 jaar hielspoorklachten merkte ik na 1 proefbehandeling duidelijke vooruitgang. Na een aantal behandelingen met dry-needling, massages en oefeningen ben ik geheel klachtenvrij. Daarnaast was de benadering altijd plezierig en mede daardoor viel de niet geheel pijnloze behandeling reuze mee. Ik ben echt super blij met het resultaat.

Mirjam

Sandra Pommerel is een fijne vrouw die mijn klacht serieus nam. Ze nam de tijd voor me en heeft alles goed uitgelegd. Ik voelde me fijn bij haar. Ook was het geen probleem als ik een keer mijn... Sandra Pommerel is een fijne vrouw die mijn klacht serieus nam. Ze nam de tijd voor me en heeft alles goed uitgelegd. Ik voelde me fijn bij haar. Ook was het geen probleem als ik een keer mijn kinderen mee moest nemen!

Andre karregat

Peter is deskundig en heeft mijn klachten goed verholpen. Ik kan op basis daarvan ook een 10 geven maar dan is er geen ruimte voor verbetering, en daar houdt Peter niet van. Vandaar de goede 8.

Dat er naar je geluisterd wordt en dat er wordt uitgelegd hoe of wat de klacht is/kan zijn.

Mijn therapeut heeft mijn klachten weg gekregen. Dit met goede behandeling en goed advies.

Luistert, legt alles goed uit en ik ben van mijn klachten af

Jannet steur

Er word besproken wat de klachten zijn en besproken wat we kunnen doen en dat we de pijn kunnen minderen.

Nel Sier

Wederom van mijn klachten afgeholpen en ik kan het goed met hem vinden.

Dick de Boer

Fysiotherapeut is zeer kundig en gespecialiseerd in de aard van mijn klachten. Daarnaast luistert hij goed en geeft goede adviezen.

Hij was duidelijk naar mij toe. Gaf aan wat ik aan oefeningen thuis moest doen.
En mijn fysieke problemen zijn duidelijk verbeterd, al zal het nooit meer helemaal goed komen.
Had ik...
Hij was duidelijk naar mij toe. Gaf aan wat ik aan oefeningen thuis moest doen.
Had ik trouwens ook al van de orthopeed vernomen.