Marco Mann

Kundig genoeg wel veel huiswerk om er zelf aan te werken

SterSterSterSterLege ster

Ik ben zeer te spreken over de kundigheid, het goed luisteren, op rustige wijze stimuleren, goed observeren en aanpassen van de oefeningen op mijn mogelijkheden door Ivo.

Prettige benadering, goed luisteren en afstemmen, empathie, duidelijke uitleg met een afbeelding op de computer

Rustig, luisteren, aanpassingen is ik aangeeft dat iets niet goed voelt. Top!

uitstekende fysio, goede prettige behandeling, goed resultaat

goed resultaat, prettig contact, vriendelijke man

top-fysio deskundig en aardig

fabiola twiest

hij luistert naar me geeft goed advies voel me heel prettig bij hem

Kundig, luistert naar de klachten. Geeft goede adviezen.

Bij sport blessures

De combinatie van de fijne sfeer tijdens de behandeling en professionele hulp.

uitstekende en vriendelijke fysio

Vriendelijk, ervaren, deskundig, professioneel, luistert goed, straalt rust uit, goed resultaat

De directe diagnose van waar de pijn zat, de duidelijke uitleg van wat er aan de hand was, de goede oefeningen en het heldere advies om mijn probleem aan te pakken. En het enthousiasme en de betrokkenheid waarmee mijn fysiotherapeut dit allemaal deed. Bovendien kon ik vrijwel direct na aanmelding terecht, geen wachtlijst of zo.

Deskundigheid en vriendelijkheid

Fysio Sportive verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio Sportive heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2020

Fysio Sportive

Fysiosportive is een fysiotherapie-organisatie die actief is binnen de regio Amsterdam en Utrecht. De vijf praktijken zijn allen gevestigd binnen de muren van een sportschool en bieden daarom uitstekende oefen- en revalidatie/trainingsmogelijkheden. Wij staan voor een moderne, actieve manier van behandelen, waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat.

Marco Mann

Kundig genoeg wel veel huiswerk om er zelf aan te werken

SterSterSterSterLege ster

Rustig, luisteren, aanpassingen is ik aangeeft dat iets niet goed voelt. Top!

uitstekende fysio, goede prettige behandeling, goed resultaat

goed resultaat, prettig contact, vriendelijke man

top-fysio deskundig en aardig

fabiola twiest

hij luistert naar me geeft goed advies voel me heel prettig bij hem

Kundig, luistert naar de klachten. Geeft goede adviezen.

Bij sport blessures

De combinatie van de fijne sfeer tijdens de behandeling en professionele hulp.

uitstekende en vriendelijke fysio

Deskundigheid en vriendelijkheid