SterSterSterSterLege ster

Fijne praktijk met kundige en betrokken therapeuten.

Anja Demmers

Hij is heel serieus met zijn werk bezig. En brengt dat over.

De fysiotherapeut is zeer bekwaam weet duidelijk uit te leggen en geeft goede oefeningen mee voor thuis.

expertise, en begripvol, en begaan met de situatie qua blessure.

Er wordt goed geluisterd, meegedacht en uitgelegd. Behandeling was prettig.

Mariska van Mourik Jansen

Erg veel kennis, gaf advies en zorg op maat

Alberto Kalloe

Luistert! en denkt goed mee . Thijs is een fantastisch !

Bianca van Den Bosch

Sophie is toegankelijk en legt duidelijk uit wat ze doet en waarom. Ze denkt mee over wat ik aan kan passen qua schoenen en de oefeningen die ik thuis kan doen

Heel betrokken, duidelijk en kundig. Denkt mee over alle aspecten die een rol (kunnen) spelen

altijd goed geholpen en geadviseerd. allemaal vriendelijke en begripvolle therapeuten.

Open en eerlijk

een fijn persoon en hij geeft je een goed gevoel dat je serieus genomen wordt, heeft ook een gezellige babbel.

Els van den Heuvel

Belangstelling en eerlijkheid

Netjes en professioneel wel koude handen

Specifieke deskundigheid op het gebied van mijn klachten. Vriendelijke persoon.

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 april 2019

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen vertegenwoordigt kennis en vakmanschap van alle medewerkers. Praktijkeigenaar Ron van Leeuwen en zijn team zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ron zelf is sinds 1998 werkzaam in Nieuwegein en is ook docent fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden. Onze allround pluspraktijk is in de loop van de jaren de plek geworden van een omvangrijk team met verschillende specialisaties. Samen lossen wij veel van uw fysieke problemen op.

Thorbeckepark 183

3437 JT Nieuwegein

SterSterSterSterLege ster

Fijne praktijk met kundige en betrokken therapeuten.

Anja Demmers

Hij is heel serieus met zijn werk bezig. En brengt dat over.

expertise, en begripvol, en begaan met de situatie qua blessure.

Er wordt goed geluisterd, meegedacht en uitgelegd. Behandeling was prettig.

Mariska van Mourik Jansen

Erg veel kennis, gaf advies en zorg op maat

Alberto Kalloe

Luistert! en denkt goed mee . Thijs is een fantastisch !

Bianca van Den Bosch

Open en eerlijk

Els van den Heuvel

Belangstelling en eerlijkheid

Netjes en professioneel wel koude handen

Specifieke deskundigheid op het gebied van mijn klachten. Vriendelijke persoon.

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10