Fijne praktijk met kundige en betrokken therapeuten.
Hij is heel serieus met zijn werk bezig. En brengt dat over.
De fysiotherapeut is zeer bekwaam weet duidelijk uit te leggen en geeft goede oefeningen mee voor thuis.
expertise, en begripvol, en begaan met de situatie qua blessure.
Er wordt goed geluisterd, meegedacht en uitgelegd. Behandeling was prettig.
Erg veel kennis, gaf advies en zorg op maat
Luistert! en denkt goed mee . Thijs is een fantastisch !
Sophie is toegankelijk en legt duidelijk uit wat ze doet en waarom. Ze denkt mee over wat ik aan kan passen qua schoenen en de oefeningen die ik thuis kan doen
Heel betrokken, duidelijk en kundig. Denkt mee over alle aspecten die een rol (kunnen) spelen
altijd goed geholpen en geadviseerd. allemaal vriendelijke en begripvolle therapeuten.
Open en eerlijk
een fijn persoon en hij geeft je een goed gevoel dat je serieus genomen wordt, heeft ook een gezellige babbel.
Belangstelling en eerlijkheid
Netjes en professioneel wel koude handen
Specifieke deskundigheid op het gebied van mijn klachten. Vriendelijke persoon.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen
Thorbeckepark 183
3437 JT Nieuwegein
Fijne praktijk met kundige en betrokken therapeuten.
Hij is heel serieus met zijn werk bezig. En brengt dat over.
expertise, en begripvol, en begaan met de situatie qua blessure.
Er wordt goed geluisterd, meegedacht en uitgelegd. Behandeling was prettig.
Erg veel kennis, gaf advies en zorg op maat
Luistert! en denkt goed mee . Thijs is een fantastisch !
Open en eerlijk
Belangstelling en eerlijkheid
Netjes en professioneel wel koude handen
Specifieke deskundigheid op het gebied van mijn klachten. Vriendelijke persoon.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen