Jerry Zimmerman van Woesik

Persoonlijke begeleiding. Ik heb een prettige relatie met Thijs. Als het enig sinds mogelijk is probeer ik altijd bij Thijs onder behandeling te komen. Hele goed ervaringen in het verleden en nog... Persoonlijke begeleiding. Ik heb een prettige relatie met Thijs. Als het enig sinds mogelijk is probeer ik altijd bij Thijs onder behandeling te komen. Hele goed ervaringen in het verleden en nog steeds. Prettig in de omgang.

De openheid van de therapeut. Het meedenken. De vriendelijkheid

Sylvia Wiss

Wanneer het een jonger iemand is. Geen 70 plusser, Sanne is erg enthousiast en zou kunnen dat het voor bepaalde ouderen iets te enthousiast is. Dat geldt overigens niet voor mijzelf, ik hou er wel... Wanneer het een jonger iemand is. Geen 70 plusser, Sanne is erg enthousiast en zou kunnen dat het voor bepaalde ouderen iets te enthousiast is. Dat geldt overigens niet voor mijzelf, ik hou er wel van dat er pit in iemand zit. Sport zelf ook veel.

Klachten sterk verminderd
goede begeleiding
praktijk is niet altijd goed bereikbaar

Herma Hissink

Vriendelijke benadering, accurate behandeling en duidelijke uitleg

Veel kennis van zaken, actief, goed luisteren, goede communicatie, vriendelijk, betrokken, motiverend.

Wat ze deed en de aanbevelingen die ze deed hebben de situattie zeker verbeterd. Het is niet over maar er zijn steeds meer goede momenten.