Sigrid kieboom

Er wordt goed geluisterd en geadviseerd. Straks na de knieoperatie kom ik graag bij jullie in behandeling.

S. Van Dopperen

Duidelijk uitleg, meteen actie ondernomen, vriendelijk, doorsturen naar collega, serieus genomen geworden.

Wanneer iemand klachten heeft en vraagt of ik een goede fysiotherapeut weet.

Maaike

Deskundig en heel betrokken

Professioneel, denkt mee met de situatie, kundig, Fijn en open mens

Zeer deskundig en vriendelijk

Het enthousiasme is ingegeven om onder de spam van quallizorg uit te komen.

M. van der Wel - Hunefeld

SterSterSterSterLege ster

Ik was tevreden over zijn aanpak en oefeningen.

Luisterend oor. Ervaring

Mulder

Goede gesprekken gehad met de fysio over de behandelingen en dit heeft goed geholpen.

Ze is gewoon erg goed, vriendelijk en weet wat ze doet

Hij overlegd over mijn situatie en wat was een oorzaak. Ik kan niet alles in Nederlands begrijpen maar de fysiotherapeut uitlegt voor me in Engels. Ik voel me beter en de aanbevelingen voor thuisoefeningen helpen ook goed.

Alexander Wendling

Goede communicatie en luistert ook goed naar de klanten die je hebt

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 april 2019

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen vertegenwoordigt kennis en vakmanschap van alle medewerkers. Praktijkeigenaar Ron van Leeuwen en zijn team zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ron zelf is sinds 1998 werkzaam in Nieuwegein en is ook docent fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden. Onze allround pluspraktijk is in de loop van de jaren de plek geworden van een omvangrijk team met verschillende specialisaties. Samen lossen wij veel van uw fysieke problemen op.

Thorbeckepark 183

3437 JT Nieuwegein

Sigrid kieboom

S. Van Dopperen

Wanneer iemand klachten heeft en vraagt of ik een goede fysiotherapeut weet.

Maaike

Deskundig en heel betrokken

Professioneel, denkt mee met de situatie, kundig, Fijn en open mens

Zeer deskundig en vriendelijk

Het enthousiasme is ingegeven om onder de spam van quallizorg uit te komen.

M. van der Wel - Hunefeld

SterSterSterSterLege ster

Ik was tevreden over zijn aanpak en oefeningen.

Luisterend oor. Ervaring

Mulder