Een goede therapeut en zeer fijn persoon, een goede begeleiding, een veilige omgeving.

Deskundigheid

Voor alle vrouwen die na een bevalling problemen hebben met hun bekkengebied

Goede voorlichting en informatie over de behandeling.

Aart Beelen

deskundigheid, to the point adviezen en behandeling

Neemt mij serieus, luistert naar mijn verhaal, belooft mij niets wat hij niet waar kan maken, is duidelijk, beantwoord mijn vragen, behandeld mij met respect en weet wat hij aan het doen is.

Ik had maar 1 behandeling nodig om van mijn klacht af te zijn door goede behandeling en oefeningen

Fijne fysio, die mij direct een veilig gevoel gaf. Jody legde duidelijk uit wat ze precies deed en waarom ze dit deed. Verder was het prettig om met haar te praten ook over belemmeringen die ik ervaar tijdens mijn zwangerschap. Daarnaast was ze ook eerlijk en gaf ze duidelijk aan waar mijn problematiek lag en tot hoeverre zij (met oefeningen) mijn klachten kon verlichten. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en deze ervaring deel ik dan ook graag met bekenden

Philip Legué

Tijdens de behandeling was het heel fijn en werd er geluisterd naar mij klachten. Door duidelijke uitleg en het geven van een vertrouwt gevoel ging in met plezier naar de fysio. Ik zou iedereen die dezelfde klachten heeft aanraden om naar Kasia te gaan!

Ze luistert goed en keek naar mijn wensen. Was eerlijk stelde het niet mooier voor dan het was.

Snel resultaat, serieus genomen, goede tips, vriendelijk, deskundig

Ondanks de voor mij vage klachten zonder een duidelijke oorzaak, is het herkenbaar voor de therapeut en heeft hij een duidelijk plan opgesteld, waarbij hij ook de visie van zijn collega’s meeneemt in het geheel.

Ik kreeg fijne oefeningen en hij snapte heel goed dat ik wilde oefenen om te sporten. Daarnaast waren het fijne en leuke gesprekken, en snapte hij dat ik het ook eng vond om weer te beginnen

ko van dijk

SterSterSterHalve sterLege ster

ik heb daar geen menig over.

Ger Ackermans

als iemand met vergelijkbaar ongemak van advies gediend is

Fysiotherapie Leebrug verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 december 2020

Fysiotherapie Leebrug

Fysiotherapie Leebrug biedt persoonlijke en professionele zorg. Doordat we werken met een groot en ervaren team van gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen we vrijwel alle mogelijke behandelingen aanbieden in Houten en Schalkwijk.

Sandelhout 1

3991 PZ houten

Deskundigheid

Voor alle vrouwen die na een bevalling problemen hebben met hun bekkengebied

Goede voorlichting en informatie over de behandeling.

Aart Beelen

deskundigheid, to the point adviezen en behandeling

Philip Legué

Snel resultaat, serieus genomen, goede tips, vriendelijk, deskundig

ko van dijk

SterSterSterHalve sterLege ster

ik heb daar geen menig over.

Ger Ackermans

als iemand met vergelijkbaar ongemak van advies gediend is