Asha Blok

Vriendelijkheid en goede uitleg

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen idee, want ik ben maar eenmalig geweest.

Goede en heldere communicatie, duidelijke oefeningen, open persoon met aandacht voor de patient

Ida Hulsman

Als vriendinnen dezelfde klachten hebben

Rien Zwaan

De behandeling oefeningen deed ze zelf voor en daarna samen ook krijg je via mail de oefeningen met uitleg filmpje toegestuurd.

Als de klachten te verbeteren zijn door de therapie

Fijne motiverende persoonlijke begeleiding.

Aandacht; betrokkenheid; deskundigheid, meedenken en vriendelijkheid

Arun

Robin had veel aandacht voor de details van mijn lage rugpijn. Zijn aanbeveling om rekoefeningen te doen heeft geholpen om de pijn te verminderen.

Expertise over revalidatie na mijn aandoening. Scherpe fysio blik. Ervaring over verloop door veel te hebben gezien en goed contact met kliniek.

Cees is een fijne behandelaar

Fleur is de enige fysiotherapeut voor mij. Deskundig, resultaatgericht, de enige die ik vertrouw op een goed resultaat. Niet voor niks ben ik meegegaan toen zij in Houten ging werken.

Ik voelde mij serieus genomen en kreeg duidelijke instructies en uitleg over de behandeling.

C. van Wessel

Kwakernaak

Ik heb gebeld dat ik niet tevreden ben over de oefeningen, omdat ik tijdens de oefeningen ontzettend veel pijn heb en deze pijn na de oefeningen langzaam wegtrekt.Ikj ben bang dat de bahandeling mijn versleten enkel nog verder zal beschadigen. De manager belde mij, maar nam mij in het geheel niet serieus, omdat ik door "de beste enkel- en knie-fsysiotherapeut van Houten" behandeld. Ik kon alleen maar met deze behandelende fysio hierover in gesprek gaan; geen andere mogelijkheid. Daarom is het voor mij zinloos om verder te worden behandeld in jullie praktijk. Er blijken 2 vestigingsmanaqgers te zijn: De vestigingsmanager die ik nu sprak waardeerde zijn collega-vestigingsmanager als onbekwaam bij mijn klachten, terwijl deze mij 2 jaar geleden na het vervangen van mijn knie enorm goed heeft geholpen.

Fysiotherapie Leebrug verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 december 2020

Fysiotherapie Leebrug

Fysiotherapie Leebrug biedt persoonlijke en professionele zorg. Doordat we werken met een groot en ervaren team van gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen we vrijwel alle mogelijke behandelingen aanbieden in Houten en Schalkwijk.

Sandelhout 1

3991 PZ houten

Asha Blok

Vriendelijkheid en goede uitleg

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen idee, want ik ben maar eenmalig geweest.

Ida Hulsman

Als vriendinnen dezelfde klachten hebben

Rien Zwaan

Als de klachten te verbeteren zijn door de therapie

Fijne motiverende persoonlijke begeleiding.

Aandacht; betrokkenheid; deskundigheid, meedenken en vriendelijkheid

Arun