Ga alstublieft niet naar deze fysiotherapie en al helemaal niet naar de afdeling bekkenbodemfysio. Ik had extreme bekkenbodemspier problemen maar Joke de fysiotherapeut kwam niet verder dan mijn...Ga alstublieft niet naar deze fysiotherapie en al helemaal niet naar de afdeling bekkenbodemfysio. Ik had extreme bekkenbodemspier problemen maar Joke de fysiotherapeut kwam niet verder dan mijn plaslijst. Luisteren kon ze niet en mij als client serieus nemen al helemaal niet. Ik werd keihard gediscrimineerd en onheus bejegend zeker toen ik een klacht indiende. Op het moment dat ik kritiek had werd ik afgeserveerd naar de huisarts maar wel een jaar lang kunnen declareren bij mij zorgverzekeraar. Bij Gofysio in Nieuwegein was wel een bekwame bekkenbodemfysio die gelijk wist waar mijn pijn vandaan kwam en mijn problematiek staat gewoon in een boekje die ik vandaag las. ik heb nog steeds klachten maar weet zolangzamerhand zelf wat ik ermee aan moet. Hun klachtenprocedure is voor de buhne en als je een beetje volhardend bent gooien ze hun verantwoordlijkheid over de heg naar NN, kopen ze het af met 300 euro en is zelfs een excuus niet mogelijk. Het ergste is dat ik best extreme pijnklachten had, zelfs mijn veters niet normaal kon strikken, maar in het klachtengesprek, waar geen dossier van werd gemaakt, was er zogenaamd niks aan de hand met mijn spieren. Wat een walgelijke praktijk en eigenaar. Dhr. Roggeband. Te arrogant voor woorden. Ik vroeg vorige week om een beetje medemenselijkheid maar werd keihard genegeerd. Bedank praktijk Leebrug voor het kapot maken van een jaar van mijn leven en het totaal niet serieus nemen van mijn klachten. Ga alstublieft met klachten buiten de plaslijst om naar een andere praktijk. Mvg, Jasper
Goede professionele behandeling
Katia bekijkt het probleem holistisch. Niet alleen de fysieke problemen krijgen aandacht, maar ook eventuele mentale (of andere) issues. Daarnaast is Katia heel empatisch en gewoon een fijn mens.
Als er klachten aanwezig zijn die best heftig zijn, bij lichtere klachten kan er denk ik beter gezocht worden naar oefeningen rond die spier.
Duidelijke uitleg en begeleiding
Goede en snelle behandelmethode en resultaat behaald
Wilma Appelhof
Hij was begrip vol een luisterend oor en een fijne fysiotherapeut.
Prima behandeling en zeer duidelijk en deskundige fysiotherapeut
Rustige dame en goed programma
Prima fysiotherapeut, verstaat zijn vak en heeft humor.