Goede kennis van de behandeling van het probleem. Gaf vertrouwen in de behandeling ondanks dat dit pijnlijk zou zijn.

Prettig persoon, persoonlijke communicatie

Henry Siesling

Neemt de tijd. En weet precies wat er aan de hand was. En heeft mij duidelijke oefeningen gegeven die ook hebben geholpen.

Ik vind Robin top, verder was de praktijk ook prima. Alleen wat jullie echt moeten aanpassen is dat stomme bandje, ik wil geen online assistente aan de lijn maar gewoon een “echt” persoon. Ik heb namelijk 5 keer moeten bellen voordat ik een persoon aan de lijn kreeg. Dat was erg jammer 4 dagen gedaan over het plannen van 1 intake afspraak.

Leo Groeneveld

Luisteren, kennis en voortschrijdende aanpassingen van de behandeling

Zeer vriendelijk, luistert en neemt de tijd

Robin was betrokken en zorgvuldig. Hij nam goed de tijd om tot een diagnose te komen en gaf prima oefeningen mee. Klacht was na 1x behandelen - door de goede thuisoefeningen - na 2 weken over!

Ervaren fysio

Prima samenspraak over behandeling die goed aansloeg.

Als mensen nog geen ervaring hebben met ademtherapie of mindfulness en daar m.i. baat bij zouden hebben.

Wouter heeft me heel goed geholpen, hij gef mij altijd het idee dat hij me kon helpen, gaf een inschatting hoe lang het zou duren en was heel doelbewust bezig. En met resultaat, mijn klachten zijn voorbij, en daar ben ik heel blij om.

Haar behandeling heeft gewerkt , ze weet veel , weet wat ze doet , is zelf enthousiast,

Aandacht voor mij als persoon

Sympathiek. Aandachtig. Deskundig. Werkt goed op tojd

Zeer kundig

Fysiotherapie Leebrug verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 december 2020

Fysiotherapie Leebrug

Fysiotherapie Leebrug biedt persoonlijke en professionele zorg. Doordat we werken met een groot en ervaren team van gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen we vrijwel alle mogelijke behandelingen aanbieden in Houten en Schalkwijk.

Sandelhout 1

3991 PZ houten

Prettig persoon, persoonlijke communicatie

Henry Siesling

Leo Groeneveld

Luisteren, kennis en voortschrijdende aanpassingen van de behandeling

Zeer vriendelijk, luistert en neemt de tijd

Ervaren fysio

Prima samenspraak over behandeling die goed aansloeg.

Aandacht voor mij als persoon

Sympathiek. Aandachtig. Deskundig. Werkt goed op tojd