2 de ervaring met deze therapeut eerste x behandeling over genomen van collega i.v.m. nekklachten en direct meer baat bij behandeling ,nu van wege rug klachten .duidelijke uitleg en advies

Goed geholpen, en ook oefeningen en tips gekregen om het zelf onder controle te houden in de toekomst!

Hij heeft veel kennis. Alles kun je hem vragen, hij geeft logische en duidelijke antwoorden en anders zoekt hij het voor je op en komt er de volgende keer op terug. Hij vertelt waarom ik bepaalde... Hij heeft veel kennis. Alles kun je hem vragen, hij geeft logische en duidelijke antwoorden en anders zoekt hij het voor je op en komt er de volgende keer op terug. Hij vertelt waarom ik bepaalde bewegingen/oefeningen moet doen en het voelt gewoon vertrouwd. Hij begrijpt je vaak ook en dat is fijn

Ik vond het wat haastig, voelde minder geïnteresseerd, houding was wat passief

Professioneel, kundig en tot nu toe steeds alle type kunnen behandelen en herstellen

Helma Gerritsen

Sandra is een fijne therapeut die luistert en je op je gemak stelt. Alles bespreekt.
Ben heel blij met haar en de resultaat.

Petra Van der ven

Uitstekende behandeling met goed resultaat. altijd uitleg en overleg. vriendelijk en duidelijk