Gewoon de goede sociale omgang met mensen en goed luisteren wat diegene te vertellen heeft.

Rianne de waard

Goede communicatie. Nam me sirieus ondaks de onduidelijk van de oorzaak van mijn klachten.

Quin van den Oever

Hij denkt echt met je mee, in alles! Dat is heel fijn. Luistert echt naar je en is eerlijk, gouden vent!

Een goede deskundige therapeut

Vakbekwaamheid,vriendelijkheid en gezelligheid

Deskundigheid en rustige persoon.

Hij probeert vanalles en nu paar weken zonder gaat het stukken beter. Tijdens behandeling kwam ook ander probleem te spake ook geprobeerd te behandelen, mijn duizeligheid, dat gaat nog niet echt veel beter, schouder dus wel

grote deskundigheid en kennis van zaken

Fleur is zeer deskundig, begripvol, vriendelijk, flexibel, betrouwbaar en creatief in haar werk. Ik voel me bij haar op mijn gemak, zij steunt mij waar nodig, ik kan altijd met mijn vragen bij haar terecht. Zij denkt goed met mij mee.

SterSterSterSterLege ster

Altijd positief gestemd neem de tijd voor mij

Begripvol en zeer goede uitleg over waar de pijn vandaan kwam.

Kennis van zaken, luistert en bespreekt geeft advies

P.C. van den Berg

Hij neemt je serieus , en dat wil iedereen toch!

Heel erg kundig en vriendelijk

De begeleiding was gewoon hartstikke fijn, zeer kindvriendelijk. En heeft echt heel goed geholpen.

Fysiotherapie Lek & Yssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Lek & Yssel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 mei 2019

Fysiotherapie Lek & Yssel

Gevestigd in Lekkerkerk en Krimpen aan den IJssel is fysiotherapie Lek & Yssel sinds 1972 het vertrouwde adres voor al uw problemen aan het houding en bewegingsapparaat. Voor jong en oud staan onze gespecialiseerde fysiotherapeuten klaar om u snel en efficiënt te helpen.

Burg van den Willigenstraat 47

2941 ES Lekkerkerk

Rianne de waard

Quin van den Oever

Een goede deskundige therapeut

Vakbekwaamheid,vriendelijkheid en gezelligheid

Deskundigheid en rustige persoon.

grote deskundigheid en kennis van zaken

SterSterSterSterLege ster

Altijd positief gestemd neem de tijd voor mij

Begripvol en zeer goede uitleg over waar de pijn vandaan kwam.

Kennis van zaken, luistert en bespreekt geeft advies

P.C. van den Berg

Hij neemt je serieus , en dat wil iedereen toch!

Heel erg kundig en vriendelijk

Fysiotherapie Lek & Yssel heeft de volgende resultaten bereikt: