Zijn deskundigheid en ervaring met de behandeling van ouderen met licht vorm van atrose in de knieën, en pijn bij staan en lopen.
Daarnaast was zijn uitleg duidelijk en verhelderend. Ook de...
Daarnaast was zijn uitleg duidelijk en verhelderend. Ook de eerlijkheid van het te verwachte resultaat en dat effect van de behandeling ook afhankelijk is van de inzet van de cliënt.

Een fijne, toegankelijke therapeute met duidelijke communicatie. Bovendien is ze nog gezellig ook!

Fijne, kundige therapeut met de nodige humor. Open houding.

Elke bekende die op zoek is naar een goede fysiotherapeut.

B.C.H.J.Smit

Goede behandeling met zichtbaar resultaat; praktische adviezen,aangepast aan de omstandigheden

Duidelijke uitleg, goede behandeling en snel resultaten

Het was juist haar enthousiasme, dat mij zo aanspoorde en mede enthousiast maakte om 'mee te doen'. Door mijn hoge leeftijd kan ik niet alles meer, maar de fysiotherapeut die mij behandeld heeft... Het was juist haar enthousiasme, dat mij zo aanspoorde en mede enthousiast maakte om 'mee te doen'. Door mijn hoge leeftijd kan ik niet alles meer, maar de fysiotherapeut die mij behandeld heeft vele maanden lang, sleepte mij door de moeilijkheden heen.