Heb altijd goede ervaringen met de praktijk Julianaweg.
Ik zou haar zeker weten aanbevelen. Ze heeft een positieve energie, waardoor ik me op mijn gemak voel.
Esmeralda Uittenbosch-Koppies
Doelgerichte vragen omtrent de klacht en geen onnodig gedoe. De behandeling werd snel en vakkundig uitgevoerd en het contact als zeer prettig en ontspannen ervaren. Klacht was na 2...Doelgerichte vragen omtrent de klacht en geen onnodig gedoe. De behandeling werd snel en vakkundig uitgevoerd en het contact als zeer prettig en ontspannen ervaren. Klacht was na 2 behandelingen verdwenen. Kom zeker weer terug als er weer een probleem ontstaat.
Sportgerelateerdep blessures
Zij is deskundig op haar vakgebued en verwijst tijdig door voor datgene wat daar buiten ligt
Zijn inzicht, advies leek me heel goed. Voor mijn klacht wordt vaak corticosteroid gegeven. Omdat ik merkte dat het toch wel even ging duren heb ik dat uiteindelijk gedaan. Ik merk daar best al...Zijn inzicht, advies leek me heel goed. Voor mijn klacht wordt vaak corticosteroid gegeven. Omdat ik merkte dat het toch wel even ging duren heb ik dat uiteindelijk gedaan. Ik merk daar best al effect van en daarom heb ik verdere fysio gestopt.
Stelt je op gemak, neemt je serieus legde de behandeling goed uit
Professionele benadering
Rustig .duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Steeds vragen tijdens behandeling of het goed gaat.
Kijkt naar het geheel en niet alleen naar het lichaamsdeel waar de klacht zich bevindt.