Sandra is niet alleen een super kundige fysiotherapeut, maar ook een heel fijn en mooi mens!
christiaan
Deskundig, toegankelijk, vriendelijk
Probleem is opgelost.
Als deze dezelfde klachten heeft als sporter
Sandra is lekker concreet en praktisch. Ze weet van aanpakken en is eerlijk. Het was even zoeken naar de oorzaak van mijn aanhoudende klachten en ze was altijd doortastend met veel begrip en steun...Sandra is lekker concreet en praktisch. Ze weet van aanpakken en is eerlijk. Het was even zoeken naar de oorzaak van mijn aanhoudende klachten en ze was altijd doortastend met veel begrip en steun voor mij persoonlijk.
Munir J
Alles binnen dit praktijk klopt, professioneel, schoon, persoonlijk aandacht, altijd op tijd..... Top, bedankt voor de goede service.
Michel Brouwer
Professionele en efficiënt en effectieve behandeling.
Vriendelijk legt alles goed uit neemt je serieus prima behandeling
Een holistische kijk op het lichaam (niet alleen 1 plek behandelen) zou beter helpen. Ook niet beginnen met oefeningen, maar met oplossen van de pijn. boven en onderrug deden pijn. alleen bovenrug...Een holistische kijk op het lichaam (niet alleen 1 plek behandelen) zou beter helpen. Ook niet beginnen met oefeningen, maar met oplossen van de pijn. boven en onderrug deden pijn. alleen bovenrug werd behandeld. Wel oefeningen, maar had het idee dat de oefeningen ervoor waren om oefeningen te geven. Heb niet gevraagd om oefeningen, maar om de pijn (oorzaak stress) weg te nemen en dan ga ik zelf aan de stress werken.
Aimee
Prettig in omgang. Weet op een spontane en humor volle manier je toch serieus te informeren over de behandeling en aanpak, wat goed paste bij mij als persoon/leeftijd.