De begeleiding en de oefening zijn prima zeker ook tijdens de periode van de Corona crisis. Ik kreeg ik telefonische begeleiding en via mail oefeningen toegestuurd.
Spronk
Een zeer deskundige fysiotherapeut neemt de tijd en er is een korte wachttijd. Ze maken niet meer afspraken dan nodig is.
Frank
Goede betrokken en profesionele therapeut, Geeft goede adviezen, legt oefeningen goed en duidelijk uit. Kijkt ook of oefeningen goed uitgevoerd worden. Geeft veel vertrouwen en geeft goede...Goede betrokken en profesionele therapeut, Geeft goede adviezen, legt oefeningen goed en duidelijk uit. Kijkt ook of oefeningen goed uitgevoerd worden. Geeft veel vertrouwen en geeft goede ondersteunende zorg waar nodig. Ben zeer tevreden met het resultaat van de behandeling.
Albert
Zeer deskundige en uitstekende behandeling gehad. Ook nog eens met een Uitstekende uitleg over het probleem.
Bas
Sylvia is prettig mens, met aandacht voor mijn klachten, denkt mee en heeft met aantal praktisch tips mij enorm geholpen. Duidelijke instructies voor de thuisoefeningen!
Gerda
Vriendelijk, kundig en empathisch. Heeft humor en ik kan fijn met hem sparren.
Michael Van kooten
De klachten worden duidelijk minder door de goede oefeningen die ik krijg van de fysiotherapeut en ze neemt me klachten serieus.