Vrindelijk,luistert en neemt klachten serieus, vraagt wat doel ik wil bereiken met de behandeling, geeft goed advies over wat wel of niet te doen.Duidelijk wat met de behandeling breikt kan worden,...Vrindelijk,luistert en neemt klachten serieus, vraagt wat doel ik wil bereiken met de behandeling, geeft goed advies over wat wel of niet te doen.Duidelijk wat met de behandeling breikt kan worden, bij elk bezoek wordt het resultaat van de thuis oefeningen en vooruitgang besproken. en of er problemen of veranderingen met brtrekking tot de klachten waren door de oefeningen. Heel te vreden met de behandeling en adviesen.
Guus Verlaan Punt
Deskundig luistert vriendelijk, en neemt de tijd.
Ingrid
Luisteren goed waardoor ze echt de oorzaak aanpakken
Stephan Sluis
Uitstekende behandeling!
Marietje
Mijn fysiotherapeut begrijpt mijn problemen, en we zoeken samen naar een behandeling, mijn eigen inbreng is ook groot.
Hans de Jong
Ik gee nergens een10 dus 9 is mijn hoogste cijfer
Barend
Goede support maar ik ben nog niet van de problemen en pijn af.
Ben
Betrokkenheid, inzet om tot voor mij maximaal resultaat te komen.
Pier Klok
Mijn schouderprobleem werd meteen onderkend door de fysiotherapeute, en in de volgende week werd door een andere fysiotherapeut een scan gemaakt van de schouder, waaruit bleek dat één pees was...Mijn schouderprobleem werd meteen onderkend door de fysiotherapeute, en in de volgende week werd door een andere fysiotherapeut een scan gemaakt van de schouder, waaruit bleek dat één pees was afgescheurd. De behandeling en de oefeningen waren erop gericht, dat de andere spieren het werk van die ene zouden overnemen. Dat is in drie maanden grotendeels gelukt. Daarom een 10!
Anja
Zij is in geen enkel opzicht tekortgeschoten en heeft mij prima behandeld